Betshow: Ανίκητη εκτός έδρας

Νίκος Κουλιανός25 Δεκεμβρίου 2020

Παρότι βρισκόμαστε στη καρδιά των γιορτών, στην Αγγλία, το Βέλγιο και την Τουρκία συνεχίζουν απτόητοι να κλωτσάνε την στρογγυλή θεά. Δεν ξέρουμε αν σε κάποιους η… γαλοπούλα κάθισε βαριά, ωστόσο τα παιχνίδια είναι φωτιά και σηκώνουν μεγάλη στοιχηματική κουβέντα.

- ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι καλά και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, κόντρα στα προγνωστικά. Η Λέστερ δείχνει να μην ζαλίζεται στα ψηλά, ενώ η Μάντσεστερ μετά από χρόνια δείχνει φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η Μάντσεστερ έχει τρομερή παράδοση εκτός έδρας με τις «αλεπούδες», ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι εκτός έδρας έχει να χάσει από τις 19 Ιανουαρίου! Το χ2+g/g,θα τιμηθεί!

- ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΦΑΤΙΧ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ: Η Γκεζτέπε μετρά πλέον 3 απανωτές ήττες και ψάχνει αντίδραση απέναντι στην νεοφώτιστη Φατίχ, που δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς και για τις δύο ομάδες, που ποντάρουν πολλά στην επιθετική τους λειτουργία. Η ομάδα της Σμύρνης εντός έδρας βρίσκει εύκολα δίχτυα, ενώ η Φατίχ όταν παίζει εξαιρετικά την κόντρα. Το g/g, έχει καλές τύχες να περάσει.

- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ –ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μου αρέσει πολύ η φετινή Βίλα. Οι χωριάτες με μαέστρο τον παιχταρά Γκρίλις, μπορούν στην καλή τους μέρα να διαλύσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Κάνουν πολλές φάσεις σε κάθε ματς και σκοράρουν με ευκολία. Απέναντί τους η ζαλσιμένη Πάλας μετά την 7άρα από την Λίβερπουλ, δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5, αξίζει μια τουφεκιά.

- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Σε καλό φεγγάρι η Τραμπζόν, κέρδισε και μεσοβδόμαδα την νεοφώτιστη Χατάι και πλησιάσε ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα. Η Γαλατά αντέδρασε άψογα μετά την σφαλιάρα από την συμπολίτισσα Φατίχ και πλησίασε στον πόντο την κορυφή. Θα γίνει μάχη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα. Το χ2+g/g, μας κάνει καθώς τα λιοντάρια είναι πιο κοντά στην νίκη.

- ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ: Κλασικό Λονδρέζικο ντέρμπι που βρίσκει τις δύο ομάδες σε κακό χάλι. Ειδικά για την Άρσεναλ που είναι στα χειρότερά της και σε περίπτωση νέας ήττας θα μείνει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Τσέλσι διαθέτει ποιότητα και σαφώς μεγαλύτερη ευχέρεια στο γκολ, ωστόσο είναι κι αυτή αναξιόπιστη. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες… καίγονται για την νίκη. Θα πάμε με τον καλοπληρωμένο combo, περιμένοντας το γρήγορο γκολ!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.