BetShow: Άνεμος...Σαμπαόλι στο μεγάλο λιμάνι

Νίκος Κουλιανός13 Μαρτίου 2021

Μετά τα παιχνίδια που είχαμε σε Τσου Λου και Europa league,επιστροφή στις μάχες των μεγάλων πρωταθλημάτων με παιχνίδια ιδιαίτερα κομβικά. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε…

  • ΑΣΚΟΛΙ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Τα περιθώρια για την Άσκολι αρχίζουν να στενεύουν σιγά σιγά. Το υλικό της είναι πολύ καλό για να υποβιβαστεί, ωστόσο χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα και μεγάλες νίκες. Ο βαθμός εκτός έδρας με την Εντέλα είναι μια αρχή, ωστόσο οφείλει να εκμεταλλευτεί και το «Ντελ Ντούκα». Το ματς με τη Βενέτσια είναι ζόρικο, ωστόσο η ομάδα του Ιταλικού Βορρά, έδειξε και με την Μπρέσια ότι αν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν αντιδρά. Ας ελπίσουμε ότι θα χουμε το ίδιο σενάριο και με τους ασπρόμαυρους. Άσος ρίσκου στα τρία φράγκα!
  • ΜΑΡΣΕΙΓ – ΜΠΡΕΣΤ: Το ντεμπούτο του Σαμπαόλι στον πάγκο της Μαρσέιγ στέφθηκε με επιτυχία απέναντι στη Ρεν. Όπως είναι λογικό επέστρεψαν τα χμαόγελα και πλέον έχουμε …άνεμο Σαμπαόλι στο μεγάλο λιμάνι της Γαλλίας. Η αλήθεια είναι ότι η απόδοσή της δεν ήταν κάτι το τρομερό, αλλά ήταν κυνική στη προσπάθεια που κάνει να μπει στην πρώτη πεντάδα. Το ματς με την Μπρεστ φαντάζει ιδανικό για να μεγαλώσει το σερί της, άσος.
  • ΤΟΥΛΟΥΖ - ΣΑΜΠΛΙ: Εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, παρότι η Τουλούζ δείχνει να …χάνει λάδια. Θεωρώ ότι δεν θα κάνει χαρακίρι απέναντι στην αδύναμη Σαμπλί και θα φτάσει στη νίκη, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει ένα γκολ παραπάνω. Ο άσος συνδυαστικά με το over, υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας.
  • ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.: Μίνι Μαδριλένικο ντερμπάκι είναι αυτό με την Χετάφε να συνεχίζει την…ελέυθερη πτώση της και την Ατλέτικο Μαδρίτης, να δείχνει ότι ξεπέρασε την μίνι αγωνιστική της κρίση και δείχνει έτοιμη να υπαρασπιστεί την διαφορά από τους διώκτες της. Η νίκη μεσοβδόμαδα επί της Μπιλμπάο έδωσε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση αλλά και διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Το διπλό θα είναι στις τελικές μας επιλογές.
  • ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ:Στην φιλόξενη Καισαρεία ταξιδεύει η Γαλατάσαραι με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις απώλειες που είχε από Σίβασπορ και Ανκαραγκουτσού.Τα «λιοντάρια» είναι αήττητα εδώ και μια δεκαετία στην έδρα της Καισέρισπορ, ωστόσο το ματς θα είναι ζόρικο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, σκοράρουν εύκολα και μετρούν απανωτές νίκες. Το διπλό συνδυαστικά με το g/g καλοπληρώνει! Με μικρότερο ρίσκο διπλό και over 1.5!
  • ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΕΡΤΑ: Με καλή ψυχολογία η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Χέρτα, καθώς η πρόκριση στους 8 του Champions League, άνοιξε την όρεξη του Τέρζιτς και των παιχτών του. Το ζητούμενο είναι για τους κιτρινόμαυρους να επιστρέψουν στις νίκες και εντός συνόρων καθώς έχουν μείνει πίσω. Η Χέρτα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι καθώς η Βερολινέζοι δείχνουν ανεβασμένοι και παραδοσιακά κάνουν ζημιές στη Βεσταφαλία. Θεωρώ ότι ένα γκολ το χει η ομάδα του Νταρνταί και θα βοηθήσει για να περάσει ο combos!
  • ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΒΕΝΤΕ: H AZ ηττήθηκε δίκαια στο «Άρνεμ» από την Φίτεσε και συνάμα έχασε πολλές από τις ελπίδες της να τερματήσει στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Υπάρχουν όμως ακόμα παιχνίδια και σίγουρα το ματς με την Τβέντε προσφέρεται για να επιστρέψει στις νίκες και τα καλά αποτέλεσματα. Η ομάδα από το Ένσεντε σκοράρει στα τελευταία της παιχνίδια ανελλιπώς ωστόσο δέχεται πανεύκολα το γκολ και δεν μπορεί να φτάσει σε νίκες. Ο άσος συνδυαστικά με το αμφίσκορο δείχνει ιδεατός.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.