Betshow: Αλλαγή στην κορυφή

Νίκος Κουλιανός16 Φεβρουαρίου 2020

Τα λεγόμενα Μεσογειακά πρωταθλήματα είναι αυτά που έχουν την τιμητική τους στο σημερινό μας στοιχηματικό μενού. Εκεί θα κινηθούμε κι εμείς. Πάμε χωρίς περιττά σχόλια να δούμε τα ματς που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Ντέρμπι κορυφής στη Τουρκία, με τις ομάδες να έρχονται από εντελώς διαφορετικές πορείες. Η Τραμπζονσπόρ μετά την διακοπή πετά από νίκη σε νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στον αντίποδα η Σίβας δείχνει να χει χάσει φρεσκάδα και ενθουσιασμό. Από μια σημαντική απώλεια θα χουν οι δύο ομάδες, παρόλα αυτά, περιμένω να μιλήσει η έδρα και να έχουμε αλλαγή στην κορυφή.

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Ντέρμπι είναι κι αυτό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που βρίσκονται φυσικά στη σκιά της Μπριζ και της Γάνδης. Το σίγουρο είναι ότι η Αντβέρπ δεν πατάει καλά τελευταία, σε αντίθεση με την Σαρλερουά που πετάει φλόγες. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 και στο αμφίσκορο θα είναι η βασική μας επιλογή.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ: Παιχνίδι για την Β Τουρκίας είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο γνωστές ομάδες που τις έχουμε συνήθως στα μεγάλα σαλόνια. Είναι ντέρμπι κορυφής καθώς συγκρούεται η δεύτερη Μπούρσα με την 4η Άδανασπορ, που είναι ωστόσο η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β Τουρκίας τον τελευταίο μήνα. Υπάρχει ωστόσο ένα πρόβλημα, είναι αλλεργική στη Προύσα, καθώς η τελευταία της νίκη χρονολογείται πολλές δεκαετίες πίσω. Άσος διπλασιασμού.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτό, καθώς η Μποαβίστα ξέφυγε από την ουρά, αλλά δεν μπορεί να κοιτάξω πιο ψηλά. Στον αντίποδα η Μπελενένσες παίζει κάθε ματς για να ξεφύγει από την ουρά. Έχει τεχνικό στον πάγκο της, έναν άνθρωπο έμβλημα της Μποαβίστα, τον Πετίτ. Περιμένουμε να παίξει ρόλο η παρουσία του στο αγαπημένο του «Ντο Μπέσα» και θα ρισκάρουμε στο Χ2.

ΞΑΝΘΗ – ΛΑΜΙΑ: Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, που θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στο κόλπο της εξάδας. Λόγω έδρας αλλά και κόπωσης από πλευρά Λαμίας, θα πάμε με τον άσο,καθώς περιμένω από τους Ακρίτες μετά από 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ: Η Γαλατά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο μετά την διακοπή και πείθει ότι μπορεί να κάνει το repeat, καθώς έχει ανεβάσει στροφές και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Περιμένω επίδειξη δύναμης με την Μαλάτιασπορ. Θα συνδυάσουμε τον άσο με το over για καλύτερη απόδοση.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ: Η ελεύθερη πτώση της Κάλιαρι συνεχίστηκε και στην Γένοβα. Οι νησιώτες συμπλήρωσαν 9 ματς χωρίς νίκη και απέναντι στην Νάπολι έχουν αρνητική παράδοση, καθώς δεν την κερδίζουν με τίποτα την τελευταία δεκαετία. Η Νάπολι δείχνει βελτιωμένη, παρά την ήττα από την Λέτσε, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι έχει ρίξει βάρος στο κύπελλο. Θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό ματς με γκολ και το G/G & over θα είναι η βασική μας επιλογή.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ: Ντέρμπι κιτρινόμαυρων στο «Βικελίδης» είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που θα βρίσκονται στα πλέι οφ και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έχει την έδρα και το εύκολο γκολ εντός έδρας, ενώ η ΑΕΚ έχει την δεδομένη ποιότητα και είναι ξεκούραστη καθώς δεν είχε ματς μεσοβδόμαδα. Η βασική μας επιλογή είναι το αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στις τελικές μας επιλογές…

ΔΥAΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1 & OVER

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Χ2 – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΞΑΝΘΗ

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΡΗΣ G/G – ΚΑΛΙΑΡΙ G/G & OVER- ΑΝΤΒΕΡΠ G/G

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.