Betshow: Αγριεμένοι... «τράγοι»

Νίκος Κουλιανός28 Αυγούστου 2021

Έγιναν οι κληρώσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και φυσικά οι προσδοκιές μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο. Ειδικά για τον Δικέφαλο του Βορρά,καθώς έχει ομάδες στον όμιλό του, που μπορεί να τερματήσει πρώτος στον όμιλο και να τον δούμε να κλωτσά το τόπι στην Ευρώπη και την …άνοιξη!

- Όσον αφορά του ερυθρόλευκους θεωρώ ότι είναι όμιλος χωρις το μεγάλο φαβορί, αλλά στην χειρότερη η ομάδα του Μάρτινς θα τερματήσει στην 3η θέση. Πάμε όμως στα καθαρά στοιχηματικά, καθώς όλη η Ευρώπη παίζει μπαλίτσα…

- ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ: Οι «γλάροι» πετάνε στο ξεκίνημα. Μετράνε το 2 στα 2, καθώς είχαν βατούς αντιπάλους και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Το θετικό είναι ότι σκοράρουν εύκολα και παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Στον αντίποδα έχουμε την Έβερτον που κάνει εντυπωσιακά ματς με τον Μπενίτεθ στον πάγκο της. Επιθετική φιλοσοφία και ότι βγει. Έχει κακή παράδοση με την Μπράιτον, καθώς το τελευταίο της διπλό χρονολογείται το 1983! Περιμένω καλό ματς και η βασική μας επιλογή είναι το over!

- ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.: Η αλήθεια είναι ότι παίζει χωρίς άγχος στα πρώτα ματς η Σεν Ζιλουά και της βγαίνουν τα απαοτελέσματα. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η δυναμική της δεν είναι για να βρίσκεται στη πρώτη τετράδα. Προέρχεται από την ήττα με την Μαλίν και ο ενθουασιαμσός της αρχίζει να εξασθαινεί. Θεωρώ υπερβολικό τον φαβοριτισμό της, απέρναντι σε μια βαριά φανέλα του Βελγίου όπως είναι η Σταντάρ. Πάμε δυνατά με το Χ2!

- ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ: Μετά την εντυπωσιακή νίκη της πρεμιέρας, οι «τράγοι» κοίταξαν στα μάτια και την Μπάγερν. Λίγο έλειψε να πάρουν την ισοπαλία, ωστόσο έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο. Η Μπόχουμ προς το παρών βγάζει ενθουσιασμό και παίζει με …φιλότιμο,καθώς στερείται ποιότητας. Περιμένω από την Κολωνία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες. Άσος διπλασιασμού…

- ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ: Η Σεντ Γκάλεν από την αρχή της χρονιάς μετρά μόνο αμφίσσκορα. Παίζει καλά στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά η άμυνά την προδίδει. Απέναντι στην πρωτορο και αήττητη Ζυρίχη, περιμένουμε ένα ματς με σκορ και θέαμα, καθώς οι πρωτευουσιάνοι βάζουν σε κάθε ματς, από δύο και πάνω. Το g/g+over στο 1,80 είναι τίμιο!

- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΑΤΙΧ ΚΑΡ.: Δεν τα κατάφερε στο ζόρικο ματς εκτός έδρας με την Γκαζιαντέπ, καθώς έμεινε στο 0-0! Χωρίς περιθώριο για νέα γκέλα η νταμπλούχος, απέναντι σε μια σοβαρή αντίπαλο,που αν την υποτιμήσει μπορεί να σε κάνει την ζημιά. Περιμενω από τον Μπατσουαγί και την παρέα του, να εκμεταλλευτούν την έδρα και να μας δώσουν τον άσο, συνδυαστικά με το over 1.5, στο δίφραγκο!

  • ΛΑΤΣΙΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ: Εντυπωσιακή στη πρεμιέρα η Λάτσιο, έπαιξε καλή μπάλα με την Έμπολι και επικράτησε με 1-3! Εντυπωσιακός στην επιστροφή του και ο Φελίπε Άντερσον, μας δίνει την εικόνα ότι θα ηγηθεί φέτος των Λατσιάλι. Η Σπέτσια ήταν ζωηρή στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι και λίγο έλειψε να φυγει με το διπλό. Ωστόσο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σκόραρε με άνεση. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g,έχει αξία στο 2.70!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.