Betshow: Αγριεμένη «Μεγάλη Κυρία»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Του Νίκου Κουλιανού

H παρουσία του Ζλάταν Ιμραΐμοβιτς στην επίθεση της Μίλαν, δίνει μια σταθερά στους «ροσονέρι», που έρχονται από το σπουδαίο διπλό επί της Κάλιαρι. Ο Σουηδός άνοιξε λογαριασμό και λογικά θα ματώσει και πάλι διχτάκι, ωστόσο η Ουντινέζε του τελευταίου μήνα είναι πειστική κι έχει γενικότερα το εύκολο γκολ. Η βασική μας σκέψη είναι το καλοπληρωμένο g/g και μετά κάνουμε σκέψεις για τον άσο.
Στην Τουρκία έχουμε δύο λογικά μικρά αλλά δυνατά φαβορί. Η Γαλατά έκανε σοβαρές κινήσεις στο μεταγραφικό για να ενισχυθεί και να προλάβει τους πρωτοπόρους. Θεωρώ ότι απέναντι στην Ντενιζλί θα κερδίσει, σκοράροντας και πάνω από δύο γκολ. Άσο και over συνδυαστικά για την Τσιμ Μπομ.

Συνεχίζουμε τις βόλτες μας στην Αγγλία και την αγαπημένη μας Λέστερ. Οι «αλεπούδες»προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με την Σάουθάμπτον και θα ψάξουν το ρεφάρισμα απέναντι στην ντεφορμέ Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 σερί ήττες και μόλις ένα γκολ. Διπλό συνδυαστικά και με over 1,5!

Επιλογή από την Τουρκία έχουμε και στο ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Σίβασπορ. Μεγάλο ματς και για τους δύο, καθώς η Μπεσίκτας ψάχνει το μεγάλο τρίποντο και θέλει να κόψει τον δρόμο της πρωτοπόρου Σίβασπορ. Η βάση μας στο παιχνίδια θα είναι το αμφίσκορο, μετά όλα είναι ανοιχτά…

Ενδιαφέρον παιχνίδι δείχνει κι αυτό της Γένοβα. Από την μια η γηπεδούχος Τζένοα που ψάχνει βαθμούς σε όλα τα ματς για να σωθεί και η Ρόμα που θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα για να μείνει σε επαφή με την τετράδα. Περιμένω καλό ματς, με σκορ και από τις δύο πλευρές, ωστόσο στο φινάλε να πανηγυρίσουν οι φιλοξενούμενοι. Πιο συντηρητικά κρατάμε το Χ2 & g/g.

Για τους λάτρεις των ισοπαλιών, θα κάνουμε στάση στη Β Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα στο Τενερίφη – Χιρόνα. Δύο ομάδες που έρχονται από κολλητά αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν να κάνουν ένα restart. Η μεταξύ τους παράδοση έχει πολλές ισοπαλίες, περιμένουμε ακόμα μία!

Στάση θα κάνουμε και στην δική μας Superleague. Θα μας απασχολήσει το ματς στο «Καραϊσκάκης», όχι φυσικά για τον άσο που έχει φτάσει στα τάρταρα, αλλά για το καλοπληρωμένο g/g. Θεωρώ value την απόδοση στο 2,80 για να σκοράρουν οι δύο ομάδες. Πόσο μάλλον όταν ο Άρης σκοράρει με μεγάλη ευκολία στα περισσότερα παιχνίδια του.

Οι βόλτες μας θα κλείσουν, όπως ξεκίνησαν στην Ιταλία. Η Γιουβέντους μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ δείχνει αγριεμένη. Πέρασε από την Ρώμη και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο εμφατικό τρόπο, απέναντι στην Πάρμα. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σκορ και θέαμα. Μαζί με τον άσο, κρατάμε και το over 3,5!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ G/G – ΜΙΛΑΝ G/G – ΟΣΦΠ G/G

ΤΡΙΑΔΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 & OVER 3,5 – ΓΑΛΑΤΑ 1 & OVER – ΛΕΣΤΕΡ & OVER 1,5

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.