Στήλες Betroom

«BetRoom»: Ζευγάρια που θα μας χαρίσουν γκολ

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Άλλο ένα γεμάτο στοιχηματικά διήμερο με πολλές επιλογές, αλλά προσωπικά θα ασχοληθώ με συγκεκριμένα Πρωταθλήματα. 

Ξεκινάω με τα “δικά μας”, όπου ασφαλώς ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο 90άλεπτο που μπορεί να κρίνει την πρωτιά. Δύσκολο για προβλέψεις αλλά αν επέλεγα κάτι στοιχηματικά δεν θα ήταν ο άσσος. Περισσότερο συγκλίνω στο αμφίσκορο. Θ’ ασχοληθώ με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ, όπου βλέπω ξέσπασμα των Ερυθρόλευκων απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα. Πολλά γκολ βλέπω και στο ΑΕΚ-ΟΦΗ, ενώ ο Αρης εύκολα ή δύσκολα μπορεί να περάσει από την έδρα της Κηφισιάς.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Γερμανία αυτό ανάμεσα σε Στουτγκαρδη και Λειψία. Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, αλλά και οι γηπεδούχοι ψάχνουν τρόπο αντίδρασης και μπορούν να τον βρουν τώρα. Επιλογή όμως θα είναι το combo με γκολ, αφού και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές. Ομοίως και στο παιχνίδι της Ουνιόν με την Ντάρμσταντ. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει τόσο δύσκολο έργο απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ενώ Ατλέτικο και Βαλένθια είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο Πρωτάθλημα και τα τελευταία τους παιχνίδια με οδηγούν στο αμφίσκορο. Η Μίλαν προέρχεται από σερί νίκες στην έδρα της και κόντρα στην Μπολόνια δεν θα το σπάσει, ενώ στη Γαλλία Μαρσέιγ και Μονακό είναι ζευγάρι που θα μας προσφέρουν γκολ. Παραδοσιακά είναι ματς που έχουν θέαμα. Πολύ ενδιαφέρον ματς και στο Παρίσι. Βάσει φόρμας στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους Παρί και Μετς είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας 134 βαθμούς σε 5 αγώνες και γκολ 10-3 και 10-1 αντίστοιχα. Αυτό με οδηγεί στο να μην επιλέξω τον άσσο, αλλά ένα combo με γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΑΚΟ G & OVER 2,5

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΙΨΙΑ G & OVER 2,5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 & OVER

ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 & G

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ G & OVER 2,5

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 & OVER 3,5

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ G & OVER 2,5

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.