Στήλες Betroom

«Betroom»: Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός, μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα ο Αρης

Metrosport Team09 Μαρτίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στην παρέα. Δύσκολο διήμερο στοιχηματικά με πολλά ντέρμπι και σέντρα στα Playoffs της Stoiximan Super League.

Ξεκινάω με τα… δικά μας. Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν έχει άλλα περιθώρια και από τη Λαμία εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Στα άλλα δύο ντέρμπι εκτιμώ ότι θα υπάρχουν γκολ. Ο Ολυμπιακός, παρά την βαριά ήττα μεσοβδόμαδα από την Μακάμπι, είναι σε καλύτερο μομέντουμ αγωνιστικά απ’ ό,τι ο Παναθηναϊκός και έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα του για το “τρίποντο”. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη πίεση για να κρατηθεί στην κορυφή απ΄ όπου εκκινεί στα playoffs, πόσω μάλλον μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ. Ο Αρης όμως έχει το μομέντουμ και ψυχολογικά θα πάει “φτιαγμένος” στην Τούμπα (σσ κεκλεισμένων των θυρών) με στόχο να κάνει… ζημιά. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να την κάνει. Φέτος ο ΠΑΟΚ σε δύο ματς με τον Αρη πήρε μόλις έναν βαθμό.

Πάμε στα υπόλοιπα. Θα ποντάρω στη νίκη της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τη Σίτι, είναι στο μείον έξι από την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στο μεγάλο ντέρμπι, ίσως κρίνει και τον Πρωταθλητή παρότι ακόμη είναι νωρίς, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Σίτι. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, αλλά η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων συνήθως χαρίζει πολλά γκολ. Και με αυτά θ’ ασχοληθώ.

Η Μπάγερν κυνηγάει όσες ελπίδες έχει για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και δύσκολα θα σκοντάψει κόντρα στην Μάιντζ. Πιο δύσκολο έργο έχει η Λεβερκούζεν με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και αναμένεται να κάνει τη διαφορά. Στην Ισπανία θα κρατήσω τη νίκη της Ρεάλ συνδυαστικά με τα γκολ κόντρα στην Θέλτα, το αμφίσκορο στο Μπέτις-Βιγιαρεάλ, ενώ στην Ιταλία η ανεβασμένη Ρόμα μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Φιορεντίνα η οποία έκανε τεράστια ανατροπή με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 2&OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1Χ & OVER

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ GOAL/GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΕΒΕΡΤΟΝ 1 & OVER 1,5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. GOAL/GOAL

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ 1 & OVER

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ Χ2 & GOAL

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.