Στήλες Betroom

«BetRoom»: Θα κερδίσουν κι ας «φάνε» γκολ

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστροφή στην… κανονικότητα μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον διήμερο στα “μεγάλα” ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στην Αγγλία ξεχωρίζει το σημερινό (14:30) ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, ή αλλιώς ο πρώτος με τον δεύτερο της Premier League. Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για τη Σίτι, μετά το εντυπωσιακό 4-4 κόντρα στην Τσέλσι.

Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα προβάδισμα. Η Λίβερπουλ εκτός έδρας έχει σκοράρει στα τελευταία 15 ματς. Το τελευταίο που δεν βρήκε γκολ ήταν 0-0 με την Τσέλσι τον περασμένο Απρίλιο! Ε, ένα γκολ στο Etihad θα το βρει. Kι ας χάσει…. Ομοίως και η Τότεναμ, η οποία προέρχεται από δύο σερί γκέλες και υποδέχεται την ανεβασμένη – αν μη τι άλλο – Άστον Βίλα. Βαθμολογικά οι δύο ομάδες απέχουν έναν βαθμό (σ.σ θέσεις 4-5). Εκτιμώ ότι η Τότεναμ θα βρει τρόπο να γυρίσει τον διακόπτη και να επιστρέψει στις νίκες, ούσα καλύτερο σύνολο.

Δύσκολο παιχνίδι για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Έβερτον η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων αλλά πλέον κουβαλάει το βάρος των 10 βαθμών (για παραβιάσεις των οικονομικών κανονισμών) και μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί ή όχι αγωνιστικά. Η Μάντσεστερ είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Καίγεται για βαθμούς ώστε να πλησιάσει στην 5άδα και επιπλέον έχει εξαιρετική παράδοση με τη “γειτόνισσα” Έβερτον.

Από τα… δικά μας, κρατάω τους δύο αγώνες των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ασφαλώς είναι το φαβορί κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά επειδή θα έχει το μυαλό του στην Άιντραχτ και επειδή οι Σερραίοι είναι αρκετά αξιόλογη ομάδα και λόγω… Πάμπλο Γκαρσία, θα πάω με το αμφίσκορο. Ομοίως και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αρης είναι ευάλωτος αμυντικά αλλά στην επίθεση το γκολ θα το βρει κόντρα στον αήττητο και πρώτο Παναθηναϊκό.

Κλείνω με δύο ακόμη επιλογές. Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ εύκολα ή δύσκολα κερδίζουν Βέρντερ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα, σε δύο ματς που αναμένονται αρκετά ανοιχτά στην επίθεση. Στο ντέρμπι Μίλαν-Φιορεντίνα θα “κυνηγήσω” τις καλές αποδόσεις και θα πάω με τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (3-4 ΣΥΣΤΗΜΑ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 & GOAL

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 & GOAL

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 & GOAL

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 & GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Χ2 & GOAL

ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ OVER & G/G

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ G/G

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.