Στήλες Betroom

«BetRoom» : Τετράδα με γκολ και εμπιστοσύνη στη Γιουνάιτεντ

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης και του Metrobet.

Σήμερα το κουπόνι δεν είναι πλούσιο, αλλά υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία αξίζει ν’ ασχοληθούμε.

Στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι η οποία συνεχίζει να παραπαίει αγωνιστικά σε μία σεζόν εντελώς χαμένη για τους “Μπλε” του Λονδίνου.

Η Μάντσεστερ πέρασε “επαγγελματικά” από το Μπόρνμουθ και πλέον χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Champions League. Αγωνιστικά είναι πολύ ανώτερη ομάδα από την Τσέλσι και στο Old Trafford είναι αήττητη στο Πρωτάθλημα με σερί 13-2-0. Θεωρώ πολύ δύσκολο ότι θα χάσει βαθμούς σήμερα.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί αποτέλεσμα σήμερα στην έδρα της Μαγιόρκα η οποία είναι στο +6 από την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με ρίσκο θα επιλέξω το αμφίσκορο.

Πάμε και στην Ελβετία, όπου έχουμε την προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Η Λουγκάνο έχει ακόμη ελπίδες για την 2η θέση και υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις. Ενα “ζευγάρι” που σκοράρει με σχετική ευκολία, κάτι που αποτυπώνεται από τους αριθμούς. Η Λουγκάνο έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια, ενώ η Γιουνγκ δεν βρήκε δίχτυα μόλις σε ένα ματς.

“Ζευγάρι” για γκολ κι αυτό της Γκρασχόπερς με την Σεν Γκάλεν. Η δεύτερη έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 13 παιχνίδι της, ενώ τα 4/5 προηγούμενα ματς της Γκρασχόπερς βγήκαν over 2,5 και μάλιστα τα τρία over 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΣΕΛΣΙ OVER 1,5 ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ G/OVER

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ G/OVER

Γιώργος Στράντζαλης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.