Στήλες Betroom

«BetRoom»: Τελικός για Άρσεναλ, προβάδισμα στη Λίβερπουλ και επιστροφή του Αρη στο “Βικελίδης”

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2024

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Λόγω υποχρεώσεων το προηγούμενο ΣΚ η στήλη… πήρε απουσία, αλλά επιστρέφει δυναμικά σε ένα γεμάτο πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με δυνατές και σημαντικές αναμετρήσεις, ενώ στο μενού περιλαμβάνεται και ο τελικός του League Cup Αγγλίας που διεξάγεται αύριο στο Wembley με την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να διεκδικούν το τρόπαιο. Πάμε όμως να τα δούμε με τη σειρά…

Από το πρόγραμμα του Σαββάτου έχω ξεχωρίσει τα εξής τρία παιχνίδια. Στην Αγγλία η Άρσεναλ έχει δύσκολη δοκιμασία με αντίπαλο την Νιουκάστλ, που μετράει 4 διαδοχικά “διπλά”, ενώ ανεξάρτητα έδρας έχει να ηττηθεί από τις 13 Ιανουαρίου. Είναι σε καλό μομέντουμ. Οι Κανονιέρηδες ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την Πόρτο στις καθυστερήσεις, είναι υποχρεωμένοι όμως να στραφούν στο ματς Πρωταθλήματος αφού θέλουν πάση θυσία τρεις βαθμούς ώστε να μην μείνουν πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Απέχουν 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (σσ έχει αγώνα περισσότερο) και μόλις έναν βαθμό από τη Σίτι. Συνεπώς, το σημερινό ματς είναι τελικός. 1Χ + g/g γιατί εκτιμώ ότι η Νιουκάστλ ένα γκολ μπορεί να το βρει. Στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη έχει βρει ξανά το… δρόμο, με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Απέχει 12 βαθμούς από την κορυφή αλλά όσο έχει ελπίδες θα τις κυνηγήσει. Από τη 2η θέση απέχει 4 βαθμούς. Υποδέχεται την Κολωνία,που παλεύει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού κι εκτός έδρας έχει 5/5 απώλειες βαθμών. Με ένα γρήγορο γκολ της Στουτγκάρδης το ματς θ’ ανοίξει. Οι γηπεδούχοι έχουν 4/5 over 3,5 στα τελευταία παιχνίδια τους. 1 + over 3,5.

Η Μπαρτσελόνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με το 1-1 στη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στο Βίγκο και υποδέχεται την Χετάφε. Θέλει βαθμούς για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα από την κορυφή (είναι στο μείον 8). Στραβοπάτησε εντός με την Γρανάδα (3-3) και πρέπει να αποφύγει πάση θυσία νέα απώλεια. Η Χετάφε εκτός έδρας δεν είναι δα και φόβητρο. Εχει τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, εκ των οποίων όμως τα τέσσερα με g/g. Θα ποντάρω συνδυαστικά 1 + g/g.

Πάμε και στο αυριανό πρόγραμμα. Στο Γουέμπλεϊ Τσέλσι και Λίβερπουλ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του Λιγκ Καπ. Το μομέντουμ “δείχνει” Λίβερπουλ, από την άλλη όμως οι Μπλε έχουν ανεβάσει απόδοση στα τελευταία παιχνίδια και προέρχονται από ισοπαλία στο Έτιχαντ με τη Σίτι. Το εντυπωσιακό είναι η παράδοση των δύο ομάδων. Στις τελευταίες 8 συναντήσεις τους, ανεξάρτητα της διοργάνωσης, έχουν από μία νίκη και 6 ισοπαλίες! Επειδή όμως δίνω προβάδισμα στην ομάδα του Κλοπ θα πάω συνδυαστικά με την επιλογή του Χ2 + g/g.

Στη Γαλλία, δεν μπορώ να παραβλέπω τις επιδόσεις των Παρί και Ρεν και να μην επιλέξω τα πολλά γκολ. Οι Παριζιάνοι μέσα στον Φεβρουάριο έχουν 4/6 over και η Ρεν 5/6. Θα ρισκάρω με το gg + over 3,5.

Στην Ισπανία ξεχωρίζω το ντέρμπι της Ρεάλ με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Προφανώς υπάρχει φαβορί στο “ζευγάρι” αλλά εκτιμώ ότι οι Ανδαλουσιάνοι θα βάλουν πολύ δύσκολα στη Βασίλισσα. Επιλογή το g/g. Κλείνω με τον αγώνα του Αρη κόντρα στον Βόλο. Οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από 6 διαδοχικά (!) εκτός έδρας παιχνίδια και θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους μετά από 3 μήνες, αφού είχε προηγηθεί και τα μέτρα της Κυβέρνησης με το κλείσιμο των γηπέδων της SL1. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να υποδεχτούν ξανά τους φιλάθλους τους με τον καλύτερο τρόπο. Και μπορούν να το κάνουν απέναντι σε έναν Βόλο που άλλαξε πάλι προπονητή και γενικώς είναι μια ομάδα με πολλές αγωνιστικές αδυναμίες. 1+over.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (ΣΑΒΒΑΤΟ)

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1Χ + G/G

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 + OVER 3,5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 + G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΚΥΡΙΑΚΗ)

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ2 + G/G

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΝ G/G + OVER 3,5

ΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G

ΑΡΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 + OVER

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.