Στήλες Betroom

«BetRoom»: Σε οριακό σημείο Άγιαξ και Μάντσεστερ, φαβορί και γκολ σε Ισπανία, Γερμανία

Γιώργος Στράντζαλης11 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα στην παρέα,

Θα υπάρξουν ασφαλώς και Σ-Κ όπως το προηγούμενο. Πολλά από τα θεωρητικά φαβορί δεν πέρασαν ή πέρασαν με περισσότερη δυσκολία απ’ ό,τι περιμέναμε. Και κάπως έτσι χάλασε το σερί που είχαμε “χτίσει” με τα ταμεία των προηγούμενων εβδομάδων. Εδώ είμαστε όμως για να βγάλουμε αντίδραση, παρόμοια με αυτή που περιμένω να βγάλουν κάποιες ομάδες. Και εξηγώ:

Στην Αγγλία, Άρσεναλ και Μάντσεστερ αγωνίζονται στις έδρες τους απέναντι σε θεωρητικά βατούς αντιπάλους. Οι Κανονιέρηδες δεν έχουν ήττα τη φετινή σεζόν στην έδρα τους, προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες (Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ) και υποδέχονται την προ τελευταία Μπέρνλι. Η ευρωπαϊκή νίκη με αντίπαλο τη Σεβίλλη έδωσε ένα boost στην ομάδα του Αρτέτα, που έχει τον πρώτο -και τον τελευταίο – λόγο στο σημερινό παιχνίδι. Περίεργη φέτος η Γιουνάιτεντ. 

Νίκησε στις καθυστερήσεις τη Φούλαμ και το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα κόντρα στην Κοπεγχάγη. Αυτοκτόνησε μέσα σε τέσσερα λεπτά και με την ψυχολογία που έχει τώρα υποδέχεται τη Λούτον σε ένα must win ματς, το οποίο εκτιμώ ότι θα το νικήσει. Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τσέλσι με την Σίτι. Οι Μπλε κέρδισαν – όπως κέρδισαν – την Τότεναμ και πήραν ψυχολογία. Είναι αρκετή όμως για να κάνουν back to back σε ντέρμπι; Προσωπικά δεν to πιστεύω καθώς η Σίτι είναι πολύ ανώτερη και θα περάσει από το Λονδίνο.

Στην Γερμανία το “ζουμί” είναι αύριο. Η Λεβερκούζεν κερδίζει εύκολα την Ουνιόν, ενώ βλέπω πολλά γκολ στο ματς της Βέρντερ με την Άιντραχτ. Από σήμερα ξεχωρίζει το Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση, με τους γηπεδούχους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τους Κιτρινόμαυρους να βγάζουν αντίδραση από την ήττα από την Μπάγερν με τη νίκη τους κόντρα στην Νιουκάστλ. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, αλλά ανοιχτό για να δούμε γκολ.

Η ευχάριστη έκπληξη της La Liga, η Χιρόνα, παίζει στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο η οποία δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Δεν ξέρω αν η πρωτοπόρος αφήσει βαθμούς, αλλά βλέπω πιθανό το goal/goal. Εντυπωσιακή μεσοβδόμαδα η Σοσιεδάδ, που έκανε… πλάκα την Μπενφίκα, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από την Αλμερία, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να νικήσει στην έδρα της την Βαλένθια και να παραμείνει (ή και να βρεθεί) κοντά με την Χιρόνα. Μεγάλο ντέρμπι (μίσους) αύριο στην Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπέτις, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Συνήθως τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες (2-3 γκολ).

Παιχνίδι με γκολ θα κάνουμε στο Ρεμς-Παρί. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Λυών η Ρεν, που προέρχεται και από ευρωπαϊκή νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα πάρω το goal/goal στο Λανς-Μαρσέιγ. Από την Serie A στο ντέρμπι της Ρώμης θα πάω με τη γηπεδούχο Λάτσιο, αν και ο Μουρίνιο είναι...μανούλα σε κάτι τέτοια ματς. Τελευταία εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ ήταν τον Αύγουστο με αντίπαλο την Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Europa League. Ο Αίαντας βρίσκεται κυριολεκτικά σε οριακό σημείο, ηττήθηκε εύκολα μεσοβδόμαδα και από την Μπράιτον, και πρέπει να περάσει από την έδρα της Αλμίρε.

Κλείνοντας, στη Super League θα κρατήσω μόνο το over στο σημερινό παιχνίδι του Βόλου με τον Αρη. Οι Κιτρινόμαυροι είναι που είναι προβληματικοί και παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, πάνε στο Πανθεσσαλικό χωρίς άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Αλμίρε – Άγιαξ 2 & over

Άρσεναλ – Μπέρνλι 1 & over

Βέρντερ Βρ. – Άιντραχτ οver 2,5

Βαγιεκάνο – Χιρόνα Χ2 & goal

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5)

Μάντσεστερ Γ. - Λούτον 1 & over

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 2 & goal

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 1 & goal

Λάτσιο – Ρόμα 1X & over 1,5

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν over 3,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

Βόλος ΝΠΣ – Αρης over 2,5

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ g/g & over

Λανς – Μαρσέιγ goal/goal

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου 1 & over 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.