Στήλες Betroom

«Betroom»: Οι ισοπαλίες έχουν τον πρώτο λόγο στα ντέρμπι

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στην παρέα του Metrobet. Διήμερο “φωτιά” έχουμε στοιχηματικά με ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη τα οποία μάλιστα μπορεί να κρίνουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση Πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ είναι στην κορυφή και στο +2 από την Άρσεναλ (σσ παίζει στην έδρα της Μπράιτον) και στο +3 από την Σίτι (σσ παίζει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας), που σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει βαθμούς στο Ολντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει στα δύο τελευταία ματς κόντρα στην ομάδα του Κλοπ και δεν θα μου προξενήσει καμία έκπληξη αν το επαναλάβει αύριο.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν, η Ντόρμουντ έχει άλλο ένα “μεγάλο παιχνίδι”. Υποδέχεται την 3η στη βαθμολογία Στουτγκάρδη, η οποία με αποτέλεσμα στη Βεστφαλία θα αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν με την αυτοπεποίθηση από το διπλό στο Μόναχο και στην έδρα τους ασφαλώς έχουν τον πρώτο λόγο. Στο Βερολίνο πηγαίνει η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν για ν’ αντιμετωπίσει την Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αέρα 13 βαθμών από την 2η Μπάγερν και πλέον παίζουν πιο άνετα. Κι έτσι όμως η Λεβερκούζεν ασφαλώς είναι το φαβορί.

Στην Ιταλία, το μομέντουμ “δείχνει” Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λάτσιο αλλά επειδή ακριβώς μιλάμε για ντέρμπι θα πάω την ισοπαλία. Οι Τζαλορόσι στην έδρα τους έχουν τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ οι Λατσιάλοι εκτός έδρας έχουν τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Γιουβέντους υποδέχεται την Φιορεντίνα που λογικό είναι να έχει το μυαλό της στο παιχνίδι που έχει μεσοβδόμαδα κόντρα στην Πλζεν για τους “8” του Conference. Εξάλλου, στο Πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν.

Στα… δικά μας, ο Αρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια πρόωρη πρόβα τελικού. Οι Πράσινοι είναι αυτοί που καίγονται βαθμολογικά ώστε να μείνουν μέσα στο κόλπο για το Πρωτάθλημα, ενώ οι Κιτρινόμαυροι μετά την ήττα και κυρίως την εμφάνιση στο Καραϊσκάκης θέλουν αποτέλεσμα περισσότερο για το γόητρο και την ψυχολογία. Στο ντέρμπι των Δικεφάλων, ο ΠΑΟΚ έχει “χτίσει” μια κακή παράδοση στην Opap Arena αλλά επειδή μιλάμε για ντέρμπι τίτλου θα πάω με την ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4)

ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ Χ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Χ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Χ

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.