Στήλες Betroom

«Betroom»: Ντέρμπι… τίτλων

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet. Διήμερο φωτιά με τελικούς, μεγάλα ντέρμπι εντός κι εκτός συνόρων και κρίσιμα ματς που μπορεί να κρίνουν στόχους.

Στην Αγγλία η Σίτι υποδέχεται την Έβερτον χωρίς να έχει περιθώρια γκέλας, ενώ η Τότεναμ μπορεί κόντρα στην Μπράιτον να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσει την απόσταση από την πρώτη τετράδα. Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στο Λονδίνο, όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άρσεναλ, με τους Κανονιέρηδες να θέλουν αποτέλεσμα για να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και τα δε Σφυριά για να μειώσουν την ψαλίδα από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην Ιταλία ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι. 

Η Ρόμα φιλοξενεί στο Ολίμπικο την Ίντερ, με την ισοπαλία να ξεχωρίσει στην προϊστορία, ενώ στο Μιλάνο η Μίλαν μπορεί παραδοσιακά να δυσκολεύεται με αντίπαλο τη Νάπολι αλλά είναι σε καλύτερο “φεγγάρι” και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία, που ενδεχομένως να κρίνει και τον τίτλο, παρότι έχει ακόμη δρόμο το Πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν (52β.) φιλοξενεί την Μπάγερν (50β.) σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, που εκτιμώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ στην Ισπανία η Ρεάλ κόντρα στη Χιρόνα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στην πρώτη θέση. Μπορεί η Χιρόνα να είναι η έκπληξη της σεζόν, αλλά η Βασίλισσα ξέρει πολύ καλύτερα από… τελικούς. Πάμε και στα δικά μας. 

Το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα είναι αυτό που ξεχωρίζει καθώς αν ο ΠΑΟΚ πάρει αποτέλεσμα μένει στην κορυφή και αυξάνει την ψαλίδα από την ΑΕΚ, η οποία με δικό της αποτέλεσμα στην Τούμπα θα κάνει την ανατροπή και θα φορτώσει με εξτρά πίεση την ομάδα του Λουτσέσκου, που έχει μπροστά της ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με διαδοχικά ντέρμπι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτά τα ολίγα για αυτή την εβδομάδα και πάμε να δούμε τι ξεχώρισε η στήλη μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1 & over

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΙΡΟΝΑ 1 & over

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ g/g & over

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ 1

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΡΙΣΚΟΥ)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Χ & G/G

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ Χ & G/G

ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ Χ & G/G

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.