Στήλες Betroom

BetRoom: Ντέρμπι με γκολ και ευκαιρίες στις «μικρές» της Αγγλίας

Γιώργος Στράντζαλης01 Απριλίου 2023

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του MetroBet!

Από σήμερα και κάθε Σαββατοκύριακο θα τα λέμε από αυτήν εδώ τη στήλη και σχεδόν σε καθημερινή βάση φυσικά μέσα από το ανανεωμένο Metrobet στο metrosport.gr.

Επιστροφή στη δράση σε όλα τα Ευρωπαϊκή Πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και το κουπόνι μας “επανέρχεται” πλούσιο και με πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Προκειμένου να μη χάσουμε την μπάλα ωστόσο θα επικεντρωθώ σε συγκεκριμένα Πρωταθλήματα όπου εντόπισα μερικές στοιχηματικές ευκαιρίες και μακάρι να επιβεβαιωθούν ώστε να μπούμε… με το δεξί!

Ξεκίνημα με την Αγγλία και την Premier League, όπου σήμερα το μεσημέρι (14:30) διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ. Με αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η ομάδα του Γκουαρντιόλα βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και αυτή τη στιγμή είναι σε (πολύ) καλύτερη αγωνιστικό μομέντουμ από αυτήν του Κλοπ. 

Στην έδρα της έχει να χάσει από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ μακριά από την έδρα της η Λίβερπουλ έχει τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Αν και ντέρμπι μεταξύ δύο κορυφαίων ομάδων, νομίζω ότι η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο και θα πάω με ένα συνδυαστικό μπετ: 1 & over 2,5 goal.

Από την Championship θα επιλέξω over 2,5 στον αγώνα της Μπέρμιγχαμ με την Μπλάκμπερν, το g/g στο Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το 1χ συνδυαστικά με το g/g στο Κόβεντρι-Στόουκ.

Στην Λιγκ 1, η Πίτερμπορο είναι σε ανοδική πορεία και ασφαλώς καλύτερη από την Όξφορντ, η οποία δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε έξι αγώνες της, ενώ από την Νάσιοναλ Λιγκ θα ποντάρω στη νίκη της Ρέξαμ συνδυαστικά με το over 2,5.

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε σήμερα και στη Bundesliga, όπου η δεύτερη στη βαθμολογία Μπάγερν υποδέχεται την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και προβλέπεται δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν σκοράρει από 13 και 15 γκολ αντίστοιχα. Θα πάω με το g/g & over 2,5.

Ντέρμπι και στη Βεστφαλία, όπου η Σάλκε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ η Μπάγερ για να μπει στις θέσεις που οδηγούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Στα τελευταία 10 παιχνίδια της η Σάλκε έχει μόλις δύο νίκες, ενώ αντίστοιχα η Λεβερκούζεν επτά. Δε θα παρατήσουν εύκολα τα όπλα τους οι γηπεδούχοι και μπορούν να βρουν γκολ στην ευάλωτη άμυνα των αντιπάλων τους, για αυτό και θα επιλέξω το Χ2 συνδυαστικά με το g/g. Από τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα θα κρατήσω τα εξής: g/g & over 2,5 στους αγώνες Βασιλεία-Βίντερτουρ (Ελβετία),Αλκμάαρ-Χέρενφεν και Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν (Ολλανδία).

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΡΙΑΔΑ

ΝΟΡΙΤΣ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. GOAL-GOAL

ΡΕΞΑΜ-ΟΛΝΤΑΜ 1 & OVER 2,5

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΟΞΦΟΡΝΤ 1

ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ GG & OVER 2,5

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ GG & OVER 2,5

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΒΙΝΤΕΡΤΟΝ GG & OVER 2,5

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ OVER 2,5

ΒΕΤ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 & OVER 2,5

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ GG & OVER

ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.