Στήλες Betroom

BetRoom: «Μεγάλοι» σε επικίνδυνες αποστολές

Γιώργος Στράντζαλης04 Νοεμβρίου 2023

Εδώ είμαστε, ακόμη ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο με ενδιαφέροντα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Η στήλη βρίσκεται σε εξαιρετικό… μομέντουμ και συνεχίζει να καταγράφει ταμεία. Την προηγούμενη εβδομάδα “επιβεβαιώθηκε” μια από τις τρεις προτάσεις μσε, κι αν η Γιουνάιτεντ σκόραρε στο ντέρμπι με τη Σίτι θα κάναμε το 2/3. Πάμε να δούμε όμως το νέο πρόγραμμα και τις επιλογές που έχω ξεχωρίσει, σε ένα ΣΚ με σπουδαία παιχνίδια και εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές για ομάδες όπως οι: Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μπάγερν.

-Στην Αγγλία, στοιχηματικά θα με απασχολήσουν μόνο δύο αγώνες. Η Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Σίτι, δέχτηκε μεγάλη “σφαλιάρα” και στο Κύπελλο από την Νιουκάστλ (0-3), με αποτέλεσμα ήδη να αιωρείται θέμα προπονητή. Κομβικό και δύσκολο το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φούλαμ, που στην έδρα της είναι αποτελεσματική και βρίσκει γκολ, αλλά θεωρώ απίθανο η Γιουνάιτεντ να μείνει “άσφαιρη” για τρίτο διαδοχικό ματς. Θα πάω με το goal-goal. Σπουδαίο και αμφίρροπο ματς το Νιουκάστλ-Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν τελευταία φορά (στο Πρωτάθλημα) εντός από την Λίβερπουλ, στις 27 Αυγούστου, ενώ οι Κανονιέρηδες βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και ξέρουν ότι με αποτέλεσμα μπορεί να βρεθούν στην πρώτη θέση καθώς η Τότεναμ παίζει ντέρμπι με την Τσέλσι (σσ Δευτέρα). Είναι καλύτερη ομάδα ως σύνολο και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Χ2 & goal.

-Στη Γερμανία η αγωνιστική έχει αρκετό ζουμί. Το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν Μονάχου στο “Βεστφάλεν” ασφαλώς είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ανοιχτό σε όλα τ’ αποτελέσματα και παραδοσιακά είναι παιχνίδι με πολλά γκολ. Υποσημείωση: η Ντόρτμουντ έχει να ηττηθεί στην έδρα της πάνω από έναν χρόνο! Ματς που προσφέρονται για γκολ είναι κι αυτά των Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ, Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν, ενώ η Λειψία αν θέλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν έχει περιθώρια για γκέλες κόντρα σε ομάδες όπως η ουραγός Μάιντζ. Επιστροφή στις νίκες βλέπω επίσης για την εξαιρετική φέτος Στουτγκάρδη.

-Στην Ιταλία, βλέπω δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Ίντερ. Η Αταλάντα είναι σε ανοδική πορεία, κοντά στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας και στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της έχει απολογισμό 10 βαθμών με τέρματα 7-0. Η Μίλαν θεωρητικά δεν θα δυσκολευτεί στην έδρα της με την Ουντινέζε, είναι ανώτερη και πρέπει να πάρει αυτό το ματς αν θέλει να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ωστόσο εδώ υπάρχει μια προϊστορία. Από το 2016 και μετά όλα τα μεταξύ τους ματς είναι goal-goal.

-Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει επικίνδυνη έξοδο καθώς η Σοσιεδάδ δεν έχει ήττα στην έδρα της φέτος και σε όλα της τα ματς είναι ανταγωνιστική. Σίγουρα η Μπάρτσα είναι το φαβορί, αλλά εγώ θα πάω με το goal-goal. Το ίδιο σημείο θα επιλέξω και στα ματς της Οσασούνα με τη Χιρόνα και της Βιγιαρεάλ με την Μπιλμπάο, αφού είναι ομάδες που μπορούν να “επιβεβαιώσουν” το αμφίσκορο.

-Στην Ελλάδα τέλος, θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια. Το ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης”, που αν κρίνω από την εικόνα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς στην Ελλάδα δεν μπορώ να μην ποντάρω στους Ερυθρόλευκους. Καλύτερο μομέντουμ και πιο ποιοτικές μονάδες. Θα κλείσω με τη νίκη του Αρη κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα όμως ματς που κρύβει παγίδες λόγω της αλλαγής προπονητής και κλίματος στο Περιστέρι μετά και την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 & OVER

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. GOAL – GOAL

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ GOAL-GOAL

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G & OVER 3,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΑΪΝΤΖ – ΛΕΙΨΙΑ 2 & OVER

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ Χ2 & GOAL

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G & OVER 3,5

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ GOAL -GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 3 (ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1 & OVER 1,5

ΜΙΛΑΝ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 & GOAL

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ 1Χ & OVER 1,5

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 3,5

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ GOAL-GOAL

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.