Στήλες Betroom

«BetRoom»: Με το σερί της Λίβερπουλ και το 12/12 της Άουγκσμπουργκ

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στην παρέα του MetroBet. Πάμε για ένα δυνατό Σαββατοκύριακο με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά και την επανέναρξη της Super League, μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω της αποχής των διαιτητών. 

Ξεκίνημα με την αγαπημένη Premier League. Η Σίτι, μετά την ήττα από την Βίλα, “επανήλθε” με δύο σερί νίκες σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη και σήμερα υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, η οποία έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και ξέρει ότι στο Έτιχαντ θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Στους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Σίτι δέχτηκε γκολ στους 7, ενώ η Πάλας σκόραρε στα 7 από 10. Θα πάω με την απόδοση λοιπόν και θα ρισκάρω τον άσο συνδυαστικά με το goal/goal. 

Την Κυριακή ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού. Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ υποδέχεται την… αλλοπρόσαλλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ασφαλώς η ομάδα του Κλοπ έχει τον πρώτο λόγο. Μετράει 12 σερί νίκες (!) στο Άνφιλντ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Κερδίζει την Τσέλσι και μετά από λίγες ημέρες χάνει πανηγυρικά από την Μπόρνμουθ! Προβλέπω ανοιχτό ντέρμπι και θα πάω συνδυαστικά με 1 και over.

Κλείνω τη… γύρα από από το Νησί με τον αγώνα της Λιντς, η οποία μάχεται για την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ. Εντός έδρας είναι αήττητη και μπορεί να το διατηρήσει κόντρα στην Κόβεντρι η οποία εκτός έδρας έχει μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς.

Πάμε μια βόλτα στη Γερμανία. Παιχνίδι με γκολ θα είναι το Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ. 12 συνεχόμενα goal/goal μετράει στην έδρα της η Άουγκσμπουργκ και απέναντι, ενώ το αμφίσκορο έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς της Ντόρτμουντ. 

Φαβορί η Λειψία στον αγώνα με την Χόφενχαϊμ, η οποία όμως μπορεί να βρει γκολ. Η Μπάγερν υποδέχεται την Στουτγκάρδη, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του 2ου και του 3ου της βαθμολογίας. Οι Βαυαροί νίκησαν στο Ολντ Τράφορντ μεσοβδόμαδα και μετρίασαν κάπως τη βαριά ήττα από την Άιντραχτ. Δύσκολα να κάνουν δύο σερί ήττες στο Πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη Στουτγκάρδη. Θα πάμε με την απόδοση, 1 & goal.

Από τα υπόλοιπα κρατάω το goal-goal & over στο Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Παριζιάνοι, αλλά η Λιλ στην έδρα της έχει να χάσει από τις 26 Σεπτεμβρίου. Στην Ισπανία η Ρεάλ παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Χιρόνα και ξέρει ότι οποιαδήποτε γκέλα αυτή τη στιγμή μπορεί να της κοστίσει. Υποδέχεται τη Βιγιαρέαλ, η οποία παίζει ανοιχτά και έχει βρει γκολ στα έξι τελευταία ματς. Μπορεί να το κάνει και κόντρα στη Βασίλισσα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 & G/G

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G & O 2,5

ΛΕΙΨΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 & G/G

ΛΙΝΤΣ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 & G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1 & O 2,5

ΛΙΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G & O 2,5

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1 & G/G

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 & G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ SUPER LEAGUE

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ 1 & O 1,5

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΠΑΟΚ G/G

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.