Στήλες Betroom

«Betroom»: Η ποιότητα της Σίτι και το 5/5 της Νάπολι

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαρτίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet. Επιστρέψαμε μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και πάμε για ένα δυνατό διήμερο, σε ένα πλούσιο στοιχηματικό κουπόνι.

Ξεκίνημα με την αγαπημένη μας Premier League και το over 2,5 (ή over 3,5 για τους πιο τολμηρούς) στο Νιουκάστλ-Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για “ζευγάρι” που παραδοσιακά χαρίζει θέαμα. Τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξάρτητα της έδρας, έχουν γκολ και μάλιστα στα 4/6 έχουν σημειωθεί πάνω από τρία. Σπουδαίο ντέρμπι αύριο στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ και έχει μοναδική ευκαιρία να την καθαιρέσει. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός (64β. η Άρσεναλ, 63β. η Σίτι) και αναμένεται ένα συναρπαστικό 90άλεπτο, που μπορεί στην τελική να κρίνει και τον τίτλο. Στην έδρα της η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί και θα ποντάρω στην ποιότητα της ομάδας του Πεπ (1&goal/goal).

Συνέχεια με την Μπουντεσλίγκα και το αποψινό ντέρμπι στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Αυτή που “καίγεται” περισσότερο για βαθμούς αυτή τη στιγμή είναι η Μπορούσια καθώς αν ηττηθεί απόψε και η Λειψία κερδίσει την Μάιντζ, τότε θα βρεθεί εκτός της πρώτης 4άδας. Βέβαια, το έργο των Κιτρινόμαυρων της Βεστφαλίας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι κόντρα στην ποιότητα των Βαυαρών. Σκέφτομαι να μην πάω σε σημείο, αλλά να παίξω με τα γκολ. (goal & over 2,5). Η Λεβερκούζεν δύσκολα να χάσει από την Χόφεχναιμ κι εδώ θα παίξω με ρίσκο… 1 & goal.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ υποδέχεται αύριο την Ατλέτικο Μπιλμπάο. Προφανώς είναι ένα ζευγάρι με φαβορί, αλλά οι Βάσκοι φέτος είναι σκληροτράχηλοι κι ένα γκολ μπορούν να βρουν. Το έχουν κάνει εξάλλου στα 3/5 τελευταία ματς με τη Ρεάλ. Στην Ιταλία, κρατάω τα δύο αμφίσκορα στο Νάπολι-Αταλάντα και στο Φιορεντίνα-Μίλαν. Οι Ναπολιτάνοι μετρούν 5/5 goal-goal.

Στα… δικά μας τέλος, η 2η αγωνιστική των playoffs έχει δύο μεγάλα ματς. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο Ολυμπιακό μετά την επική πρόκριση στο Conference. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη ομάδα, οπότε πάω κι εδώ με το αμφίσκορο. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη στη Λεωφόρο και σκέφτομαι να ρισκάρω με την ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER

ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ GOAL/GOAL

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL/GOAL

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ GOAL & OVER

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 & GOAL

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Χ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 & GOAL

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 & GOAL

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.