Στήλες Betroom

«BetRoom»: Η Μόρκαμ ξέχασε τι θα πει... νίκη!

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Καλημέρα και καλό μήνα στην παρέα του MetroBet και της στήλης.

Φουλ δράση από σήμερα σε όλα τα Πρωταθλήματα της Ευρώπης, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και οι στοιχηματικές επιλογές είναι αρκετές. Με μεγάλα – και σημαντικά -ντέρμπι σε πολλά Πρωταθλήματα και αγώνες που μπορεί να κρίνουν τίτλο ή υποβιβασμό.

Προσωπικά θ’ ασχοληθώ (ξανά) με τις μικρότερες κατηγορίας και τα όχι τόσο εμπορικά παιχνίδια, όπου υπάρχουν ευκαιρίες. Αρκεί βέβαια να είναι και η τύχη με το μέρος μας καθώς εχθές για παράδειγμα η πρωτοπόρος στην Β’ Αυστρίας Λιντς μάς “πρόδωσε”. Δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι με την ουραγό (μέχρι χθες) Αούστρια ΙΙ, ηττήθηκε και έχασε την πρώτη θέση.

Πάμε, όμως, να δούμε τις σημερινές επιλογές της στήλης.

Στην Λιγκ 1 της Αγγλίας έχω ξεχωρίσει τέσσερις αγώνες. Θα πάω με τη φόρμα και το κίνητρο. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες κι αν θέλει να μην βάλει σε κίνδυνο το εισιτήριο της απευθείας ανόδου, τότε πρέπει να μην...τριτώσει το κακό και να κερδίσει στην έδρα της την Λίνκολν. 

Η Μπάρνσλεϊ έχει επτά διαδοχικές νίκες στην έδρα της, ενώ η Μόρκαμ έχει να νικήσει εκτός από τον περασμένο Σεπτέμβριο! 

Η Πιτερμπορο παλεύει να μπει στα playoffs και για να τα καταφέρει πρέπει να νικήσει την Όξφορντ η οποία έχει 9 ήττες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους 11 αγώνες της. 

Κλείνω με το ματς της Ντέρμπι κόντρα στην Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με πέντε σερί νίκες και 12-0 τέρματα. Είναι στο μείον πέντε από την κορυφή και το κίνητρο που έχει η Ίπσουιτς είναι πολύ μεγαλύτερο από της Ντέρμπι, η οποία μάχεται να διατηρήσει τη θέση της για τα playoffs αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Ρέξαμ εύκολα ή δύσκολα (μάλλον εύκολα...) θα συνεχίσει νικηφόρα απέναντι στην Όλνταμ η οποία ουσιαστικά ξέμεινε από στόχους. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που αν νικήσουν θα βρεθούν ξανά στην κορυφή.

Εκτός Αγγλίας έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια με τα γκολ σε καλές τιμές. Θεωρώ ότι παίζεται σε μεγάλο ποσοστό το g/g στον αγώνα της Ουνιόν Βερολίνου με την Στουτγάρδη, η οποία έχει 6/6 εντός του 2023 μακριά από την έδρα της, ενώ στο Λειψία-Μάιντζ είναι μία επιλογή το g/g συνδυαστικά με το over 2,5. 

Ομοίως και στο Βέλγιο, με την Σερλκ Μπριζ να μετράει 6/7 και την Κορτράικ 5/7 goal-goal εντός του 2023. Στην Ολλανδία αξίζει το over 2,5 στο Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν.

Συνοπτικά οι σημερινές επιλογές της στήλης:

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Λινκολν 1 & over 1,5

Μπάρνσλεϊ-Μόρκαμ 1 & over 1,5

Πιτέρμπορο-Όξφορντ 1 & over 1,5

Ντέρμπι-Ίπσουιτς Χ2 & over 1,5

Ρέξαμ-Όλνταμ 1 & over 2,5

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγάρδη g/g

Λειψία-Μάιντζ g/g & over 2,5

Σερλκ Μπριζ-Κορτράικ g/g

Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν g/g & over 2,5

ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΧ

Μπάρνσλεϊ-Μόρκαμ 1 & over 2,5

Ναϊμέγκεν-Αϊντχόφεν over 3,5

Σερλκ Μπριζ-Κορτράικ over 2,5

Γιώργος Στράντζαλης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.