Στήλες Betroom

«BetRoom»: Η Χιρόνα βάζει δύσκολα στην “Μπάρτσα”, και η Τότεναμ ψάχνει τρόπο αντίδρασης

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Καλό Σαββατοκύριακο. Την προηγούμενη εβδομάδα “πέρασαν” τα περισσότερα από τα σημεία μας, αλλά όχι όπως τα περιμέναμε όλα, δηλαδή με τα combo bet που “φτιάξαμε”.

Χωρίς Super League αυτό το ΣΚ, λόγω της αποχής των διαιτητών μετά τις απειλές προς τον Παπαπέτρου, όποτε πάμε να ξεσκονίσουμε λίγο τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα της Ευρώπης στα οποία και θα επικεντρωθούμε.

Στην Premier League ξεχώρισα τέσσερις αγώνες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε σπουδαία νίκη μεσοβδόμαδα επί της ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Τσέλσι. Βρήκε την αντίδραση που εναγωνίως έψαχνε και μπορεί αυτό το αποτέλεσμα να της δώσει την απαραίτητη ώθηση για ένα δυνατό come back. Με αντίπαλο την Μπόρνμουθ έχει την ευκαιρία να κάνει τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της, να πατήσει 5άδα και ασφαλώς ν’ αποδείξει ότι δεν θα είναι ξανά… πυροτέχνημα.

Η Τότεναμ “αυτοκτόνησε” κόντρα στην Γουέστ Χαμ και έμεινε χωρίς νίκη για 50 σερί παιχνίδι (τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία), επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Υποδέχεται τη Νιουκάστλ και καλείται ν’ αντιδράσει. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί εντελώς. Αντίδραση θα ψάξει και η Τσέλσι μετά την ήττα στο Ολντ Τράφορντ, που παίζει στην έδρα της Έβερτον η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες. Ανοιχτό ματς, θα επιλέξω εδώ μόνο το goal/goal.

Ενδιαφέρονται παιχνίδια στη Γερμανία. Η Άιντραχτ πάει από το… κακό στο χειρότερο. Με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, κατάφερε να αποκλειστεί και στο Κύπελλο από την Σααρμπρίκεν (3η κατηγορία). Υποδέχεται την Μπάγερν και θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Παιχνίδι με γκολ θα κάνουμε στο Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ, ενώ στο ντέρμπι Ντόρτμουντ-Λειψία θα πάω με την έδρα. Στο ενδεχόμενο να νικήσουν οι Κιτρινόμαυροι πατάνε 4άδα. Μεγάλο ματς αύριο ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν. Ανεβασμένες και οι δύο με κίνητρο την κορυφή. Δύσκολο για προβλέψεις, αλλά σκέφτομαι να πάω σε ένα combo.

Στην Ιταλία θα κρατήσω μόνο το goal/goal στο Αταλάντα-Μίλαν και κλείνω με την Ισπανία. Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και πιστεύω ότι στο μεταξύ τους ματς θα δούμε γκολ. Η Χιρόνα παραμένει σε τροχιά τίτλου, πάει όμως να παίξει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και είναι ένα ματς απαιτήσεων και αποδείξεων. Δεν ξέρω αν μπορεί να την κερδίσει, αλλά σίγουρα θα της βάλει πολύ δύσκολα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1
  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1 & OVER 1,5
  • ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ OVER 2,5
  • ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ 1X & GOAL
  • ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ GOAL/GOAL
ΠΡΟΤΑΣΗ 2
  • ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ 1Χ & GOAL
  • ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ GOAL & OVER 2,5
  • ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ GOAL/GOAL
  • ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1Χ & GOAL

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.