Στήλες Betroom

«BetRoom»: Ευκαιρία να τσεκάρουν ευρωπαϊκά εισιτήρια

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Καλημέρα στην παρέα. Σημαντικά παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό το διήμερο στα περισσότερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στοιχηματικά η στήλη θ’ ασχοληθεί με συγκεκριμένα Πρωταθλήματα. Ξεκίνημα με τη Γερμανία και δύο “ζευγάρια” που υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. 

Η Λειψία φιλοξενεί την Ντόρτμουντ και με νίκη οι γηπεδούχοι θα φύγουν 5 βαθμούς στην 4η θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Η Ντόρτμουντ έχει το μομέντουμ, αλλά το μυαλό της μάλλον θα είναι περισσότερο στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί την προσεχή Τετάρτη. Η Λειψία είναι αήττητη (4 νίκες, 1 ισοπαλία) στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ δεν έχει χάσει στην έδρα της από το 2021 με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. 

Στο άλλο παιχνίδι η Πρωταθλήτρια Λεβεκρούζεν υποδέχεται την Στουτγκάρδη, η οποία έχει το κίνητρο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παίζει μεσοβδόμαδα ημιτελικό Europa League με τη Ρόμα, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Στουτγκάρδη και να πάρει αποτέλεσμα. 

Παιχνίδι σωτηρίας αύριο μεταξύ Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έχουν “μαξιλαράκι” 4 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και οι Βερολινέζοι μόλις δύο, οπότε πάμε για ένα… τελικό μεταξύ δύο ομάδων που παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα αγωνιστικά. 

Στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τότεναμ κόντρα στην Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες προέρχονται από το εμφατικό 5-0 κόντρα στην Τσέλσι, έχουν την πίεση για τους βαθμούς προκειμένου να διατηρήσουν την πρώτη θέση, ενώ η Τότεναμ έχει “αέρα” 7 βαθμών στην 5η θέση από την 6η Γιουνάιτεντ αλλά βλέπει και 4άδα, που οδηγεί στο Champions League, απέχοντας μόλις 6 βαθμούς από την Άστον Βίλα. Οπότε δεν θα είναι… αδιάφορη. 

Η Βίλα παίζει σήμερα στην έδρα της με την Τσέλσι (σσ και την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference), η οποία αν και αδιάφορη βαθμολογικά θα ψάξει αντίδραση μετά τη… σφαλιάρα από την Άρσεναλ. 

Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Ισπανία. Σήμερα η Ατλέτικο (4η θέση) υποδέχεται την Μπιλμπάο (5η θέση) και με νίκη θα της πάρει αέρα έξι βαθμών, κλειδώνοντας ουσιαστικά την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Αύριο στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας η Μπέτις φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους στη χώρα, με τους γηπεδούχους να έχουν το κίνητρο βαθμολογικά καθώς θέλουν βαθμούς για να κλειδώσουν την 7η θέση (προκριματικά Conference). 

Στην Ιταλία, αν η Γιουβέντους πάρει αποτέλεσμα στο Μιλάνο θα διατηρήσει ελπίδες για τη 2η θέση. Σε περίπτωση όμως που το κάνει αυτό η Μίλαν στο Τορίνο, τότε ξεφεύγει κι άλλο βαθμολογικά. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρόμα και έχει πιθανότητες να φύγει με βαθμούς ΚΑΙ από τη Νάπολη. 

Στα δικά μας, σπουδαίο ματς στην Τούμπα. Η ΑΕΚ μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να μη χάσει κόντρα στον ΠΑΟΚ , που ίσως παίζει και το τελευταίο του χαρτί για τη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτά για την ώρα. Περισσότερα στο metrosport.gr. Πάμε τώρα και στα σημεία μας….

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 1,5 ΓΗΠ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ G/G & OVER

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 & GOAL

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ GOAL-GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2Χ & GOAL

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΣΕΛΣΙ GOAL-GOAL

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ GOAL – GOAL

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1Χ & GOAL

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.