Στήλες Betroom

«BetRoom»: Δύο διπλά στην SL1, βάζει δύσκολα στη Σίτι η Γιουνάιτεντ

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν μας πήγε καλά το προηγούμενο ΣΚ, αλλά προχωράμε. Νέο διήμερο “φωτιά” στα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης, με φαβορί και στοιχηματικές ευκαιρίες. Ξεχώρισα συγκεκριμένα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ και τα “έσπασα” σε δύο 4άδες. Πάμε να τα δούμε….

Στην Αγγλία θα μείνω στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ σε ένα παραδοσιακά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του Νησιού. Η Σίτι βρίσκεται στο κυνήγι της Λίβερπουλ (σσ παίζει εκτός με τη Νότιγχαμ) για τον τίτλο και απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή, που σημαίνει ότι σε κάθε αγώνα πλέον παίζει με το “μαχαίρι στα δόντια”. Ένα παραπάνω τώρα, που υποδέχεται την Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κυνηγάνε την 5η θέση για να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και διανύουν περίοδο φορμαρίσματος καθώς στα τελευταία 10 ματς έχουν μόλις δύο ήττες και μία ισοπαλία. Θα δυσκολέψουν την Σίτι στο Έτιχαντ και θα πάνε για τη ζημιά. Θα ποντάρω στο gg+over 2,5.

Στη Γερμανία κράτησα μόνο δύο παιχνίδια. Το 2Χ + gg της Ντόρτμουντ, η οποία φιλοξενείται στο Βερολίνο από την ανεβασμένη τελευταία Ουνιόν, ενώ αντίστοιχο ποντάρισμα θα κάνω και στο Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη.

Στην Ισπανία η Σεβίλλη υποδέχεται την Σοσιεδάδ. Ένα ζευγάρι που περιλαμβάνει… μπόλικη ισοπαλία. Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζουν αγωνιστική αστάθεια, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά κυνηγώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αλλά στην Ανδαλουσία θα δυσκολευτεί. Η Ατλέτικο είναι μεν το φαβορί απέναντι στην Μπέτις, η οποία όμως εκτός έδρας μετράει δύο διαδοχικές νίκες (Κάντιθ, Μαγιόρκα). Δεν θα κάνει ζημιά πιστεύω στην Ατλέτικο, ένα γκολ όμως μπορεί να το βρει. 1 + gg. Στο ντέρμπι της Ιταλίας, Νάπολι εναντίον Γιουβέντους, κλίνω προς τα δεξιά. Η Γιούβε έχει απόσταση ασφαλείας από την 3η Μίλαν, αλλά όχι μεγάλη (4 βαθμούς) και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος. Οι Ναπολιτάνοι από την άλλη είναι στο -4 από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στα τελευταία πέντε εντός έδρας μετράει 3 νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Θα ποντάρω στο Χ2 + gg.

Κλείνω με τα δικά μας, κρατώντας το διπλό της ΑΕΚ με over 1,5 στο Κλεάνθης Βικελίδης αφού ο Αρης θα έχει το μυαλό του περισσότερο στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό και το διπλό του ΠΑΟΚ συνδυαστικά με goal στη Λαμία.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 2 + OVER 1,5

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ X2 + GG

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. GG + OVER

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΜΠΕΤΙΣ 1 + GG

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ 2 + GG

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ2 + GG

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2Χ + GG

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.