Στήλες Betroom

«BetRoom»: “Combo” με προβάδισμα στους γηπεδούχους στα ντέρμπι

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Καλό Σαββατοκύριακο και Χρόνια Πολλά στην παρέα. Η επιστροφή σε δράση, μετά τα προκριματικά για το Euro 2024, συνδυάστηκε με ακόμη ένα ταμείο αφού πέρασε η βασική μας τριάδα (νίκη Αρη και νίκες συνδυαστικά με over για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στουτγκάρδη) κι αν έβγαζε over η Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Έβερτον, θα κάναμε το απόλυτο. Η δράση συνεχίζεται κανονικά αυτό το ΣΚ, οπότε πάμε ν’ ακολουθήσουμε το μομέντουμ της στήλης.

Τρομερό διήμερο, με μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου με πίστη για συνέχεια στα σερί μας:

Στην Αγγλία ασφαλώς ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να ορθοποδήσει, να αποκτήσει σταθερότητα και να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Σίτι απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή κι αν μη τι άλλο είναι το μεγάλο φαβορί στο αυριανό ντέρμπι. Στοιχηματικά σκέφτομαι ν’ απέχω, αλλά αν έβαζα κάτι θα πόνταρα στο Χ2 & over 1,5. Αντιθέτως, πιστεύω πολύ στο αμφίσκορο στο ματς της Γουλβς με την Νιουκάστλ, με τους Λύκους να βγάζουν g/g σε επτά σερί ματς.

Στη Γερμανία η φορμαρισμένη Στουτγκάρδη υποδέχεται την Χόφενχάιμ, η οποία εκτός έδρας έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο σε τέσσερις αναμετρήσεις και με 11-5 συγκομιδή τερμάτων. Η Στουτγκάρδη είναι στη 2η θέση με μόλις μία ήττα (στις 25 Αυγούστου) σε οκτώ αγωνιστικές, έχοντας στην έδρα της το εντυπωσιακό 16-2 τέρματα σε τέσσερα ματς! Ανοιχτό ματς σε όλα του. Προσωπικά θα κάνω combo bet με αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Ομοίως και στο ματς της Λεβερκούζεν με την Φράιμπουργκ, ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω το αμφίσκορο στο Άιντραχτ-Ντόρτμουντ.

Στην Ισπανία ασφαλώς ξεχωρίζει το Classico, σήμερα το απόγευμα (17:15). Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ήττα μέχρι τώρα στην έδρα της, ενώ η Ρεάλ σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει, μαζί με την Χιρόνα, την καλύτερη συγκομιδή βαθμών (13 στο σύνολο). Θα πάω με το αμφίσκορο και πιστεύω ότι θα δούμε ένα ωραίο και ανοιχτό ντέρμπι.

Δύο μεγάλα ματς την Κυριακή στην Ιταλία. Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα και είναι το φαβορί, ενώ η Νάπολι αν θέλει να κάνει τη διαφορά και φέτος θα πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι με την ανεβασμένη Μίλαν. Δύο παιχνίδια ξεχώρισα και από την Γαλλία. Η Λιλ μπορεί να κερδίσει εντός έδρας την Μονακό, η οποία παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι ομάδα του… “όσα βάλουμε και όσα φάμε”. Η Λυών φέτος παραπαίει, είναι στην τελευταία θέση (!) με μόλις τρεις βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές και παίζει στο Βελοντρόμ. Η Μαρσέιγ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και μπορεί να νικήσει. Καταλήγοντας, θα παίξω με τα γκολ στα ματς της Έουπεν με την Σαρλερουά (Βέλγιο) και Καϊζερσλάουτερν-Αμβούργο, Σάλκε-Αννόβερο από τη Β’ Γερμανίας. Στα δικά μας, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα του Βόλου να κάνει και μια νίκη στο Πρωτάθλημα και κόντρα στην Κηφισιά μπορεί να το πετύχει, φαβορί είναι και ο Αρης με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Καϊζερσλάουτερν – Αμβούργο over 2,5

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 1 & over 2,5

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης goal-goal

Μαρσέιγ – Λυών 1 & over 1,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Στουτγκάρδη – Χοφενχάιμ g/g & over 2,5

Λιλ-Μονακό 1 & goal

Έουπεν-Σαρλερουά over 3,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

Γουλβς-Νιουκάστλ goal-goal

Νάπολι-Μίλαν 1Χ & goal

Ιντερ – Ρόμα 1

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι goal-goal

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.