Στήλες Betroom

BetRoom: Χωρίς πολλά περιθώρια η Σίτι, φαβορί η Μίλαν

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή χρονιά σε όλους!  Επιστρέφουμε σε δράση μέσα από τη στήλη μας και πάμε να κάνουμε… ποδαρικό με ταμεία. Γεμάτο στοιχηματικά το ΣΚ καθώς όλα τα “μεγάλα” Πρωταθλήματα πλέον επανέρχονται σε αγωνιστική δράση, οπότε και οι επιλογές μας είναι περισσότερες. Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά. 

Στην Premier League η Τσέλσι είναι το φαβορί στην έδρα της με αντίπαλο την Φούλαμ, η οποία εκτός έδρας έχει να πάρει αποτέλεσμα εδώ και έξι παιχνίδια. Αντιθέτως, οι Μπλε προσπαθούν να βρουν μια σταθερότητα κι εντός έδρας έχουν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς. 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σίτι έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Νιουκάστλ και χρειάζεται αποτέλεσμα προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς και ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο. 

Το ίδιο και η Βίλα, που με αποτέλεσμα στην έδρα της Έβερτον έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή (ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ), αλλά δεν θα έχει εύκολο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ικανοί να κάνουν ζημιές. Στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ δεν μπορώ να καταλήξω σε σημείο, αφού και οι δύο παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει σε δράση και είναι ερωτηματικό η κατάσταση που θα βρεθούν οι ομάδες. Η Λεβερκούζεν παίζει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να κρατήσει τη διαφορά που έχει στην κορυφή. Μεγάλο ματς στο Λειψία-Άιντραχτ. Θα πάμε με την έδρα καθώς η Λειψία τρέχει ένα σερί έξι αγώνων με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η Άιντραχτ εκτός έχει να νικήσει από τις 4 Νοεμβρίου. Σπουδαίο ματς και την Κυριακή ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη. Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, θα πάμε με τα γκολ.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μίλαν με αντίπαλο την Ρόμα. Και οι δύο ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από Αταλάντα και Λάτσιο αντίστοιχα στο θεσμό του Κυπέλλου. Θα πάω με την έδρα, όπου οι Ροσονέρι φέτος είναι δυνατοί και έχουν να ηττηθούν από τους Ρωμαίους από το 2017. Γενικώς μάλιστα πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει γκολ. Στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. 

Κλείνω με την Super League. Ξεχώρισα τη νίκη του Ατρόμητου με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ακόμη… ψάχνονται με τον Πέπε Μελ στον πάγκο τους και δε λένε να σηκώσουν κεφάλι. Στο ντέρμπι της Opap Arena περιμένω κλειστό παιχνίδι. Όλα ξεκινούν από την ισοπαλία και μετά συγκλίνω προς τη νίκη της ΑΕΚ, ενώ κλείνουμε με το over στην Τούμπα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 2 & Goal

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Over

Μίλαν – Ρόμα 1χ & Over 1,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2 & Goal

Λειψία – Άιντραχτ Φρ. 1 & Over

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1χ & Goal

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.