Στήλες Betroom

«Bet Room»: Βγάζουν αντίδραση Άρσεναλ και Λεβερκούζεν

Γιώργος Στράντζαλης15 Απριλίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Metrobet και της στήλης.

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση.

Μπορεί στα εγχώρια Πρωταθλήματα να υπάρχει διακοπή λόγω του Πάσχα, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη η μπάλα κυλάει κανονικά στο χορτάρι και υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές επιλογές. Θα μπω κατευθείαν στο… ψητό, με τους αγώνες που ξεχώρισα από ένα αρκετά γεμάτο κουπόνι.

Στην Premier League η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε 0-2 στο “Άνφιλντ” δεν κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη (2-2) από την Λίβερπουλ. Παραμένει πρώτη με έξι βαθμούς διαφορά από τη Σίτι, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο. Η Γουέστ Χαμ, η οποία δε λέει να ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη, είχε μεσοβδόμαδα δύσκολο 90άλεπτο στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη (1-1) και κόντρα στην Άρσεναλ ενδεχομένως να την επηρεάσει. Εδώ θα πάω με το μεγαλύτερο κίνητρο, που είναι η κατάσταση του τίτλου, αλλά και τη φόρμα που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Θα πόνταρα και στη νίκη της Τσέλσι, που πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσει ακόμα και κόντρα στην Μπράιτον που φέτος έχει κάνει αρκετές ζημιές. Ωστόσο, δεν με πείθουν αγωνιστικά η Μπλε και προσωπικά θα το αποφύγω.

Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ αντέδρασε μετά από δύο διαδοχικές ήττες και νίκησε εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου. Παραμένει σε τροχιά τίτλου και κόντρα στην Στουτγάρδη εύκολα ή δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, προέρχονται από δύο σερί νίκες, βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια και εκτιμώ ότι ένα θα το βρουν και κόντρα στην Μπορούσια, που αν μη τι άλλο είναι το φαβορί για νίκη. Η Λεβερκούζεν “έσωσε” στο τέλος την ισοπαλία στον πρώτο προημιτελικό με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και θα πάει να παίξει την πρόκριση στο Βέλγιο. Αύριο φιλοξενείται από την Βόλφσμπουργκ η οποία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, κι αυτή εκτός έδρας με αντίπαλο την Στουτγάρδη. Θεωρώ ότι η Μπάγερ θα βγάλει αντίδραση και θα επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία.

Επίσης, έχω ξεχωρίσει τον άσο της Κοπεγχάγης κόντρα στη Βίμποργκ καθώς οι γηπεδούχοι αν θέλουν να έχουν ελπίδες κατάκτησης του Πρωταθλήματος και να βγουν στο επόμενο Champions League, θα πρέπει να αξιοποιήσουν την έδρα τους σε παιχνίδια όπως το αυριανό. Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, αρκεί να το δείξουν στο γήπεδο. Ξεχώρισα και άλλα “ζευγάρια” που παραδοσιακά μας χαρίζουν γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ειδικά το Βασιλεία -Γιουνγκ Μπόις και το Μόλντε-Ρόζενμποργκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ Χ2 + GG

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ 1 + OVER 1,5

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 + GG

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ GG + OVER

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ GG + OVER

ΜΟΛΝΤΕ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ GG + OVER

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΖ GG + OVER

Γράφει ο Γιώργος Στραντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.