Στήλες Betroom

«Bet room»: Ντέρμπι με φαβορί στην Αγγλία, νίκες για Αρη και Ολυμπιακό

Γιώργος Στράντζαλης21 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet, η οποία απείχε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εθνικών ομάδων αλλά επανέρχεται για να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει πριν από τη διακοπή. Με σερί ταμεία και σημεία που αξίζουν το ποντάρισμά μας.

Με την επιστροφή όλων των Πρωταθλημάτων σε δράση υπάρχουν και οι ομάδες που ψάχνουν τη δική τους επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή. Για παράδειγμα ο Αρης μετά την “τράμπα” που έγινε στην έδρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, πλέον ως γηπεδούχος καλείται να το αξιοποιήσει και να επιστρέψει στις νίκες. 

Το αποψινό ματς θεωρείται κομβικό για τους Κιτρινόμαυρους στον στόχο της επιστροφής στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος, κι αυτό το δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του όπου έχει μόλις μια ήττα σε επτά αγωνιστικές (σσ από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα). Οι Σερραίοι έχουν να κερδίσουν στη Θεσσαλονίκη από το 1992 κι αν ο Αρης πιάσει απόδοση βάσει της ποιότητας που διαθέτει, εκμεταλλευτεί τον παράγοντας της έδρας τότε μπορεί να κάνει τη νέα αρχή που ψάχνει.

Στην Αγγλία κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Μάντσεστερ η οποία μας δικαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική, εστω και με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τώρα παίζει με την τελευταία Σέφιλντ που έχει μόλις έναν βαθμό σε οκτώ αγωνιστικές και θεωρητικά δεν θα χρειαστεί να αγκομαχήσει τόσο για να φτάσει στη δεύτερη σερί νίκη της. 

Στο ντέρμπι του Λίβερπουλ, σήμερα το μεσημέρι (14:3), η ομάδα του Κλοπ είναι το φαβορί απέναντι στην Έβερτον η οποία όμως θέλει προσοχή καθώς είναι αρκετά επικίνδυνη επιθετικά. Για αυτό προσωπικά είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές. Ή νίκη Λίβερπουλ συνδυαστικά με over 2,5 ή g/g & over. Φαβορί και η Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τσέλσι να παρουσιάζει προβληματική εικόνα και πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στα παιχνίδια της. Οι Κανονιέρηδες είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι και εύκολη ή δύσκολα εκτιμώ ότι θα συνεχίσουν το αήττητο σερί (3 νίκες, μια ισοπαλία) των τελευταίων τεσσάρων ετών στην έδρα των Μπλε. Γκολ και θέματα στο Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Σίτι και Μπράιτον, όπως και την Κυριακή στο ματς της Άστον Βίλα με την Γουέστ Χαμ.

Στη Γερμανία κρατάω την πιθανή νίκη της Χόφενχαιμ κόντρα στην Άιντραχτ, η οποία μου βγάζει μια προβληματική εικόνα. Το πιθανό διπλό επίσης της Στουτγκάρδης στην έδρα της Ουνιόν παρά το γεγονός ότι η παράδοση δεν είναι υπέρ της καθώς σε πέντε ματς δεν έχει νικήσει ποτέ (!) στο Βερολίνο, ενώ γκολ προβλέπονται στο Ντάρμσνταντ-Λειψία. Για το τέλος κράτησα το ντέρμπι της Αθήνας, με τον Ολυμπιακό στα δικά μου μάτια να φαντάζει ως το φαβορί του φετινού πρώτου ντέρμπι των αιωνίων. Οι Ερυθρόλευκοι φέτος είναι πιο ποιοτική ομάδα, με καλύτερες μονάδες και περισσότερα τρεξίματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2 & OVER 1,5

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2 & OVER 2,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1 & OVER 2,5

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΛΕΙΨΙΑ OVER 3,5

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ Χ2 & OVER 1,5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.