Στήλες Betroom

«Bet room»: Η αήττητη Γκλάντμπαχ και τα σερί g/g της “Μπάρτσα”

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα. Ενδιαφέρον στοιχηματικά το διήμερο, με πολλές επιλογές και πάμε να δούμε τι έχει ξεχωρίσει η στήλη μας.

Ξεκίνημα με την Super League. Σημαντικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες. Μάχη επιβίωσης για ΠΑΣ και Πανσερραϊκό, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Πιο επιθετική ομάδα οι Σερραίοι, προέρχονται όμως από διαδοχικά ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιο έμπειροι οι Γιαννιώτες, θα πάω με την έδρα. Με την έδρα και το μομέντουμ του Αρη θα πάω και στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά, κέρδισε με το ζόρι την Κηφισιά και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Παίζει κόντρα στους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι προέρχονται από μία σπουδαία πρόκριση η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα στο κλαμπ. Η κατάσταση των δύο ομάδων… δείχνει Αρη.

Στην Γερμανία η Στουτγκάρδη ψάχνει τρόπο να επιστρέψει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή. Γνώρισε εκτός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ και σήμερα παίζει στην έδρα της Μπόχουμ η οποία είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια. Αν ποντάρω σε σημείο θα πάω με το διπλό, αλλά προτιμώ να παίξω με τα γκολ. Νίκη με γκολ και για την Γκλάντμπαχ. Εντός έχει να χάσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο (0-1 από τη Λειψία) και υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, που έχει μόλις μία νίκη εκτός έδρας! Ανοιχτό, με γκολ, θα είναι το παιχνίδι της Χέρτα με την Φορτούνα. Και οι δύο καίγονται για βαθμούς προκειμένου να βρεθούν θέση διεκδίκησης ανόδου. Σε καλύτερη κατάσταση η Φορτούνα, αλλά η ιστορική ομάδα του Βερολίνου θα είναι δύσκολο εμπόδιο. Από την Ισπανία θα κρατήσω το combo με γκολ στο ντέρμπι της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα. 

Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και η “Μπάρτσα” έχει δεχτεί γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια της μακριά από την Βαρκελώνη. Φαβορί η πρωτοπόρος Χιρόνα με αντίπαλο την Σεβίλλη, αλλά δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο και η ευάλωτη άμυνά της μπορεί να παραβιαστεί από τους Ανδαλουσιανους. Στην Ιταλία κρατάω δύο goal/goal. Στο Λέτσε Γιουβέντους και στο Ουντινέζε-Μίλαν. Η Γιούβε έχει δεχτεί γκολ στα 4/5 προηγούμενα εκτός έδρας και η Μίλαν στα 5/6. Στο Βέλγιο η Μπριζ είναι το φαβορί αλλά η αήττητη στα τελευταία έξι ματς, ανεξάρτητα έδρας, μπορεί να βρει γκολ, ενώ η Σεν Ζιλουάζ δεν θα χάσει έδαφος στην κορυφή και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τρόπο να νικήσει την Σεντ Τρούιντεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1

ΜΠΡΙΖ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ 1 & G

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G & OVER

ΛΕΤΣΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ G/G & OVER

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ G/G

ΧΙΡΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ & G

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 & OVER

ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΪΝΤΕΝ 1 & OVER

ΧΕΡΤΑ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ OVER 3,5

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.