Στήλες Βet builder με… Metro

Bet Builder: Το 2.47 στο γκολ-γκολ στη Λεωφόρο δεν το προσπερνάς

Γιώργος Ζαΐρης14 Μαΐου 2023

Αυλαία σήμερα στην Super League 1 και όπως εύκολα καταλάβατε από τον τίτλο, στηρίζω να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στη Λεωφόρο. Προφανώς και το 1.33 στον άσο είναι αστείο και το 11 στο διπλό υπερβολικό αν σκεφτούμε δυο πράγματα: πρώτον υπάρχει η απογοήτευση για το χαμένο Πρωτάθλημα στους πράσινους και δεύτερον δεν ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση των πρασίνων και στο θέμα της υγείας αφού ταλαιπωρήθηκαν από τον Covid. 

Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε το γκολ-γκολ. Στην OPAP ARENA η ΑΕΚ θέλει να «τελειώσει» από το πρώτο μέρος τον τίτλο και το over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο μου αρέσει. Στην Τούμπα; Ελληνας διαιτητής, ο Ευαγγέλου. Πορτογάλος στο VAR και νομίζω πως μια τουλάχιστον φορά θα τον στείλει να δει από κοντά φάση. Για αυτό και το επιλέγω.

Πάμε και στα άλλα Πρωταθλήματα. Γιατί παρακαλώ ο άσος της Αρσεναλ στο 1,75 απέναντι στην Μπράιτον; Επειδή χάνει το Πρωτάθλημα. Σοβαρή ομάδα είναι και το απέδειξε και στην έδρα της Νιούκαστλ. Στηρίζω τον Αρτέτα. Παίζει η Εβερτον με την Μάντσεστερ Σίτυ νωρίτερα. Ναι θα κερδίσει η Σίτι. Αλλά γιατί παρακαλώ το goal-goal στο 1,93 όταν μιλάμε για ματς επιβίωσης για τους «εφοπλιστές;»

Στη Γερμανία η Λειψία υποδέχεται την Βέρντερ. Θέλει να κλειδώσει το σεντόνι και θα στηρίξω και τον άσο και το over 1,5.

Στην Ισπανία έχει τη διάθεση η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα να ρίξει κατηγορία την Εσπανιόλ; Εγώ θα πάρω το 1Χ ΔΕ και ας πέσω τον Θερμαϊκό όπως κάνουν κάποιοι τουρίστες που δεν ήξεραν αλλά και δεν ρωτούσαν και στη συνέχεια έκαναν μπάνιο με μπεταντίν σαν τον Καντακουζηνό. Αντίθετα εδώ που το έφτασε η Ατλέτικο δεν το αφήνει. Είναι δεύτερη θέλει να παραμείνει εκεί και στην έδρα της πεσμένης Ελτσε θα πάρω το 2 με το over 1,5.

Kλείνω με Γαλλία. Παίζει η Κλερμόν με την Λιόν. Στηρίζω την παικτούρα τον Λακαζέτ. Που παλεύει με τον Μπαπέ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Εστω και με πέναλτι ας σκοράρει. Να πάρουμε μια καλή απόδοση.

Πρόταση 1η

Κλερμόν-Λιόν να σκοράρει ο Λακαζέτ

Ελτσε-Ατλέτικο 2 και over 1,5

Λειψία-Βέρντερ 1 και οver 1,5

Απόδοση: 3.7

Πρόταση 2η

Παναθηναϊκός-Αρης γκολ-γκολ

Εβερτον- Σίτι γκολ-γκολ

Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα 1Χ ΔΕ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός over 0.5 VAR

Απόδοση: 20 - Σύστημα 3.4

Πρόταση 3η

ΑΕΚ-ΝΠΣ over 1,5 goal AEK ημίχρονο

Αρσεναλ-Μπράιτον 1

Απόδοση: 3

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.