Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet Builder»: Τα φαβορί θα κερδίσουν αλλά με γκολ-γκολ

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Άλλο ένα ταμείο μας πρόσφερε την περασμένη εβδομάδα το ελληνικό Πρωτάθλημα και προφανώς θα ασχοληθούμε και σε αυτή τη στήλη μαζί του. Έχουμε μια αγωνιστική-φωτιά για τα πλέι άουτ και δεν βλέπω κανέναν από τους άσους του ΝΠΣ, Παναιτωλικού και Κηφισιάς να σπάνε. 

Απλά επειδή οι αποδόσεις είναι αστείες νομίζω πως δίπλα στον άσο σε ένα τουλάχιστον από αυτά θα βάλουμε και το γκολ-γκολ και προφανώς το over. Εκεί στοχεύω στο ματς στο Πανθεσσαλικό. Ο Πανσερραϊκός σώθηκε, παραμένει στην κατηγορία και αυτό είχε να συμβεί 33 χρόνια. Θεωρώ όμως πως θα παίξει ελεύθερα και για αυτό στηρίζω τον άσο με το γκολ-γκολ.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει μια ομάδα που την περασμένη αγωνιστική αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο έχασε από την Κηφισιά. Ο προπονητής του Ατρομήτου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις καθώς ήταν εκνευρισμένος αλλά αυτά εγώ τα προσπερνώ. Εδώ θα πάω με τον άσο από το ημίχρονο για την ομάδα του Πετράκη.

Ο ΠΑΣ έχει πέσει, η Κηφισιά θα κερδίσει αλλά και εδώ θα πάω με τον άσο και το γκολ-γκολ. Το έβγαλε στις Σέρρες η ομάδα της Ηπείρου θα το κάνει και στην Αθήνα.

Πάμε και στα υπόλοιπα ματς. Στην Αγγλία η Νιούκαστλ υποδέχεται την Σέφιλντ και θα πάρω δίπλα στον άσο και το over. Η Αρσεναλ μόνο αν περάσει από την έδρα της Τότεναμ θα ελπίζει για τον τίτλο αλλά εδώ το γκολ-γκολ είναι η βάση μου. Στη Γερμανία; Ο άσος της Λειψίας απέναντι στην Ντόρτμουντ στο 1,7 μπορεί να φαντάζει μικρό ως ποσοστό αλλά θα επιβεβαιωθεί. Η Λεβερκούζεν πήρε το Πρωτάθλημα υποδέχεται την Στουτγάρδη που θέλει το σεντόνι και το Χ2 ΔΕ είναι μια άριστη επιλογή.

Η Ιντερ πήρε το Πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Τορίνο και το Χ2 ΔΕ είναι επιλογή για σύστημα. Όπως και το Λάτσιο-Βερόνα αντίστοιχα το Χ2 ΔΕ. Πολύ απλά διότι η Λάτσιο έχασε το εισιτήριο για τον τελικό, έκανε μεγάλη προσπάθεια θα ποντάρω στην απογοήτευση της.

Πρόταση 1η

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1 ημίχρονο

ΝΠΣ-Πανσερραϊκός 1 με γκολ-γκολ

Κηφισιά-ΠΑΣ 1 με γκολ-γκολ

Πρόταση 2η

Ιντερ-Τορίνο Χ2 ΔΕ

Λάτσιο-Βερόνα Χ2 ΔΕ

Λεβερκούζεν- Στουτγάρδη Χ2 ΔΕ

Πρόταση 3η

Τότεναμ-Αρσεναλ γκολ-γκολ

Λειψία-Ντόρτμουντ 1

Νιούκαστλ-Σέφιλντ 1 με over 2,5

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.