Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Ο Αστέρας βγάζει αντίδραση

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Μηδέν στα δυο στα πλέι άουτ για τον Αστέρα αφού έχασε και από τον ΝΠΣ αλλά και από τον Πανσερραϊκό. Σήμερα υποδέχεται την Κηφισιά που παλεύει για την επιβίωση της αλλά θα στηρίξω τον άσο και λόγω απόδοσης αλλά και επειδή θεωρώ πως οι παίκτες του Ράσταβατς θα βγάλουν εγωισμό. Ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την παραμονή του και σήμερα στο Περιστέρι το γκολ-γκολ είναι η επιλογή μου. Κοιτάζω το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού που έκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά το ματς με τον Αρη, έχει δυο συνεχόμενα με την Λαμία. Λόγω κινήτρου θα επιλέξω το διπλό των πρασίνων όπως και το διπλό με το over του Ολυμπιακού στην Λαμία.

Εντυπωσιακό το Πρωτάθλημα στην Αγγλία και το διπλό της Αρσεναλ μέσα στην έδρα της Μπράιτον θα βγει με over. H Mάντεστερ κατάφερε να χάσει από την Τσέλσι και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ που εδώ που έφτασε δεν θα τα παρατήσει μέχρι τέλους. Επειδή όμως η Γιουνάιτετ είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να τη "διαβάσεις" θα πάρω το γκολ-γκολ με το over. H τριάδα στην Αγγλία κλείνει με τον άσο της Εβερτον απέναντι στην Μπέρνλι.

Θα πάω και με ένα ειδικό παρολί στο τέλος. Με γκολ Ιωαννίδη, Μιριτέλο, Μπράντον Τόμας και Ελ Καμπί. Τον Μπράντον Τόμας τον στηρίζω αφού δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, θα είναι βασικός, έχει πάρει τα πάνω του και ψάχνει το γκολ η ομάδα του αφού στην ΟPAP ARENA δεν έχει σκοράρει ακόμη. Για τους άλλους τρεις δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Πρόταση 1η

Αστέρας-Κηφισιά 1

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός γκολ-γκολ

Αρης-Παναθηναϊκός 2

Λαμία-Ολυμπιακός over και 2

Πρόταση 2η

Σύστημα 3-4

Να σκοράρει ο Μιριτέλο

Να σκοράρει ο Μπράντον Τόμας

Να σκοράρει ο Ιωαννίδης

Να σκοράρει ο Ελ Καμπί

Πρόταση 3η

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ γκολ-γκολ και over 2,5

Mπράιτον-Αρσεναλ 2 με over 1,5

Εβερτον-Μπέρνλι 1

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.