Στήλες Βet builder με… Metro

Bet Builder: Μπαίνοντας στην τελική ευθεία αρέσουν κάποια μακροχρόνια

Γιώργος Ζαΐρης30 Μαρτίου 2023

Από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των Εθνικών Ομάδων και όταν θα κληθούν να παίξουν ξανά θα έχουν ολοκληρωθεί οι εγχώριες διοργανώσεις. Προφανώς και υπάρχουν Πρωταθλήματα που έχουν «κλειδώσει» και αναφέρομαι σε αυτά της Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, της Γαλλίας με την Παρί, της Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και της Ιταλίας με την Νάπολι. 

Στα άλλα; Ξεκάθαρα φαβορί ακόμη και αν μπορεί οι συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει στη Γερμανία. Η Ντόρτμουντ είναι πρώτη και η Μπάγερν δεύτερη αλλά το να σηκώσουν το Πρωτάθλημα οι Βαυαροί πληρώνει μόλις 1,25. Αξίζει; Για δυνατά πορτοφόλια προφανώς και αξίζει. Το 1,55 της Αρσεναλ αξίζει; Αν και φανατικός οπαδός της, δεν μπορώ να ποντάρω σε αυτό το ποσοστό και μακάρι η ομάδα να αντέξει.

Σήμερα λοιπόν και πριν ριχθούμε στα βαθιά από αύριο, έχω ξεχωρίσει κάποια μακροχρόνια στοιχήματα που αξίζει να τα ποντάρεις. Η Μπάγερν πλέον με τον Τούχελ προπονητή δεν νομίζω πως θα αφήσει το Πρωτάθλημα να το πάρει η Ντόρτμουντ. Αλλά δεν νομίζω πως θα αφήσει και το Κύπελλο να το πάρει άλλη ομάδα. Και βλέπω πως το να κατακτήσει το Κύπελλο η Μπάγερν πληρώνει 2,25. Επίσης να παραμείνει αήττητη στην έδρα της πληρώνει 1,35. Τα βάζω μαζί και ανεβάζω την απόδοση.

Θα μείνω στη Γερμανία. Ειδικό στοίχημα να τερματίσει στην πρώη τετράδα η Φράιμπουργκ. Πληρώνει 2,5. Αυτή τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση. Δυο βαθμούς πίσω από την Ουνιόν και έναν πάνω από τη Λειψία. Δεν έχει κακή ομάδα ή δεν έχει χειρότερη από την Ουνιόν. Θα το αγοράσω αυτό το ποσοστό για τη Φράιμπουργκ.

Στη Γερμανία επίσης μου αρέσει και το ειδικό στοίχημα να τερματίσει στην πρώτη εξάδα η Λεβερκούζεν. Πόσους βαθμούς έχει; 37. Ο έκτος, που είναι η Αϊντραχτ έχει 40. Στο 2,75 η απόδοση. Μια χαρά είναι.

Θα κάνω στάση και στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ναι έχει κριθεί το Πρωτάθλημα, το σηκώνει η Μπενφίκα. Η Πόρτο έχει διέξοδο για ένα τρόπαιο και είναι το Κύπελλο. Στο 1,65 η απόδοση να το κατακτήσει με την Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα αποκλεισμένες ήδη. Υπάρχει η Μπράγκα, καλή ομάδα. Αλλά στηρίζω τον φίλο μου τον Κονσεϊσάο.

Πάμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω σε δυο προτάσεις

Πρόταση 1η

Να παραμείνει εντός έδρας αήττητη η Μπάγερν

Να πάρει το Κύπελλο η Μπάγερν

Να πάρει το Κύπελλο η Πόρτο

Απόδοση: 5

Πρόταση 2η

Να τερματίσει στην πρώτη εξάδα η Λεβερκούζεν

Να τερματίσει στην πρώτη τετράδα η Φράιμπουργκ

Απόδοση: 6,8

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.