Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Tα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχουν γκολ

Γιώργος Ζαΐρης28 Μαΐου 2023

Αυτό που συνέβη χθες στην Γερμανία είναι η αποθέωση του ποδοσφαίρου. Βασικά είναι το ποδόσφαιρο. Το κανονικό ποδόσφαιρο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πώς έχασε η Ντόρτμουντ το Πρωτάθλημα αλλά και τι έγινε τόσο στις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και για τη σωτηρία.

Σε κάθε περίπτωση από τη μια νιώθεις την ανάγκη να αποθεώσεις τις... αδιάφορες ομάδες και από την άλλη να μελαγχολήσεις για όσα συμβαίνουν στη δική σου γειτονιά. Με πιο πρόσφατο, όλο αυτό το μπάχαλο για το πού θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου αλλά και πώς θα γίνει. Και βλέπεις την ίδια στιγμή 80.000 απογοητευμένους και σοκαρισμένους οπαδούς της Ντόρτμουντ στο τέλος να τραγουδούν μαζί με τους παίκτες και φυσικά να μην σπάνε ούτε ένα καρεκλάκι.

Όπως βλέπεις επίσης μια ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου, η Μπάγερν να απολύει και τον Καν και τον Σαλιχάμιζιτς. Η Μπάγερν πήρε το 11ο στη σειρά αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρύψει κάτω από το χαλάκι τα λάθη και τις αστοχίες. Και αυτό μεγάλο μάθημα. Στο σημερινό πρόγραμμα θα πάω με αδιάφορα βαθμολογικά ματς επιλέγοντας τα γκολ. 

Η Σαουθάμπτον έπεσε, η Λίβερπουλ δεν βγήκε στο CHL και το γκολ-γκολ και over είναι μια καλή επιλογή. Θέλει να κλείσει με χειροκρότημα τη σεζόν η δεύτερη Αρσεναλ. Υποδέχεται την Γουλβς και επίσης εδώ το over είναι μια καλή επιλογή. Η εξαιρετική Μπρέντφορντ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σίτυ. Και εδώ το γκολ-γκολ με το οver.

Την έχω πατήσει φέτος πολλές φορές με την Ελτσε. Που έχει πέσει εδώ και εβδομάδες αλλά πουλάει τρέλα και κάνει ποδοσφαιρικές κηδείς. Σήμερα βλέπω την Αθλέτικ Μπιλμπάο να μην χάνει την ευκαιρία και πάω με τον άσο και το over 1,5 δίπλα. Παίζει η Βαλένθια με την Εσπανιόλ. Καταδικασμένη η Εσπανιόλ; 

Όπως και να έχει νομίζω πως θα δούμε πολλές κάρτες σε αυτό το παιχνίδι και αυτό επιλέγω. Μπαρτσελόνα τι θα γίνει; Θα σταυρώσεις και μια νίκη από τότε που το σήκωσες; Παίζει με την Μαγιόρκα. Στηρίζουμε να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι και να πάει το ματς στα πολλά γκολ. Οποιος επίσης επιθυμεί ας παίξει μονόστηλο όλη την αγωνιστική της Ολλανδίας over. Εγώ θα το κάνω σε ένα χαλαρό δελτίο.

Πρόταση 1η

Όλη η αγωνιστική της Ολλανδίας over 2,5 goal

Πρόταση 2η

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ελτσε 1 και over 1,5

Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα 1, οver 2,5 και γκολ Λεβαντόφσκι

Βαλένθια-Εσπανιόλ over 4,5 κάρτες

Πρόταση 3η

Άρσεναλ-Γουλβς over 2,5

Μπρέντφορντ-Σίτι γκολ-γκολ και over 2,5

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ γκολ-γκολ και over 2,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.