Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Στα Γιάννενα δεν θα κάνει παρέλαση η ΑΕΚ

Γιώργος Ζαΐρης25 Νοεμβρίου 2023

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στα Πρωταθλήματα και επιστροφή και για την στήλη. Πλέον έχουμε καθιερώσει μια πρόταση από το ελληνικό Πρωτάθλημα και όπως καταλάβατε από τον τίτλο, θα σταθώ στο ματς του ΠΑΣ με την ΑΕΚ. 

Η ομάδα της Ηπείρου έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς με τον ΟΦΗ, αδικείται από την ισοπαλία και θεωρώ πως το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ θα το βρει και για αυτό επιλέγω το 1,98 στο γκολ-γκολ και όσο θέλει ας λήξει μετά το ματς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό που παίζει ελεύθερα. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να βγει το over αλλά εδώ πάω με τον Ελ Κααμπί που έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ και το 1,8 δεν με αφήνει αδιάφορο. Θα πάω και με την ρέντα του Ντεσπόντοφ στην Τούμπα. Παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, βασικός ο Βούλγαρος που έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σερβία και από τη στιγμή που είδα το να σκοράρει στο 2,87 το αγοράζω. Όπως επίσης και το να έχει μια τελική προς την εστία στο 1.62!

Πάμε και στα άλλα Πρωταθλήματα. Κακό του κεφαλιού μου; Νομίζω πως οι δυο εβδομάδες διακοπή για τον Αγιαξ ήταν σημαντικές με τον Φαν Σιπ να έχει την ευκαιρία να δουλέψει. Υποδέχεται την Φίτεσε και ο άσος με το over 1,5 είναι η επιλογή μου. Βλέπω το διπλό της Αρσεναλ στην έδρα της Μπρέντφορντ στο 1,75 και είναι μια επιλογή. Λέτε να ξύπνησε η Τσέλσι; Παίζει στην έδρα της Νιούκαστλ και το γκολ-γκολ είναι η επιλογή μου.

Συνεχίζοντας, εκεί που εύκολα ποντάρω είναι στο Βέλγιο. Η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Εουπεν που δεν ανοίγεται. Πάω με τα πολλά κόρνερ και ρισκάρω στο over 9.5 που δίνει μια πολύ καλή απόδοση. Θα πάω και στη Μαδρίτη όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Μαγιόρκα. Ασπρη βούλα!

Πρόταση 1η

Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί

Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ

ΠΑΣ-ΑΕΚ γκολ-γκολ

Πρόταση 2η

Αγιαξ-Φίτεσε 1 με over 1,5

Νιούκαστλ-Τσέλσι γκολ-γκολ

Μπρέντφορντ-Αρσεναλ 2

Πρόταση 3η

Σερκλ Μπριζ-Εουπενover 9,5 κόρνερ

Ατλέτικο-Μαγιόρκα καταλογισμός πέναλτι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.