Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet Builder με Metro»: Πάμε με την... άσπρη βούλα

Γιώργος Ζαΐρης07 Ιουνίου 2023

Ο σημερινός τελικός ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Γουεστ Χαμ είναι το τελευταίο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο που δεν είναι άλλο από το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Σίτυ με την Ιντερ.

Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τον τελικό του Conference αφού έχω... κολλήσει και με τη Βουλγαρία. Εκεί δηλαδή που στατιστικά το πέναλτι εμφανίζεται αρκετές φορές και επομένως θα επιλέξω ένα σύστημα 2-3 ελπίζοντας πως θα πάρω τουλάχιστον πίσω τα λεφτά μου αν επιβεβαιωθεί η δυάδα. Από εκεί και πέρα πάμε για καλό κέρδος.

Στο ματς του Conference βλέπω πως το να κατακτήσει μια από τις δυο ομάδες το τρόπαιο μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι πληρώνει 10.

Οπως επίσης βλέπω πως το under 1,5 στο παιχνίδι πληρώνει 2,95. Προσωπικά μπορεί να εκτεθώ αλλά δεν βλέπω πολλά γκολ σε αυτό το ματς και αυτό αφορά κυρίως το πώς θα προσεγγίσουν και οι δυο ομάδες το ματς.

Με αυτή τη λογική και αναγνωρίζοντας πως όλα μπορεί να στραβώσουν, θεωρώ εξαιρετική ως απόδοση στο under 7.5 στην εστία το 2.05 και επίσης το επιλέγω.

Οπως επίσης και το under 9.5 κόρνερ στο 1.8

Κλείνοντας από τα ειδικά στοιχήματα του τελικού αγοράζω και το over 11,5 φάουλ των Αγγλων στο 1.78. Αν κανείς θέλει να ρισκάρει μπορεί να επιλέξει και το οver 13,5 φάουλ των Ιταλών που πληρώνει 1,95.

Κλείνοντας να σημειώσω και για την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία. Ο άσος κινήτρου της Θέλτα επιβεβαιώθηκε, όπως και τα γκολ-γκολ με over στα ματς της Ατλέτικο και της Σοσιεδάδ. Χάσαμε την απόδοση 52 με την Αλμερία που δεν κέρδισε την Εσπανιόλ αλλά πήραμε τις 2άδες και την 3άδα σε μια καλή απόδοση.

Πρόταση για τελικό Conference

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

Οver 11,5 φάουλ Γουεστ Χαμ με απόδοση 1.78

Οver 13.5 φάουλ Φιορεντίνα με απόδοση 1.95

Under 9.5 κόρνερ με απόδοση 1.8

Under 7.5 προσπάθειες στην εστία με απόδοση 2.05

Under 1.5 γκολ με απόδοση: 2.95

Πρόταση 2η

Να κριθεί ο τελικός στα πέναλτι: απόδοση 10

Πρόταση 3η

Λέφσκι Σόφιας-ΤΣΣΚΑ Σόφιας πέναλτι

ΤΣΣΚΑ 1948-Λοκομοτίβ πέναλτι

Τσέρνο Μόρε-Λουντογκόρετς πέναλτι

Σύστημα 2-3

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.