Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε Αμπερντίν και… μπουκ!

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Επιτρέψτε μου να αρχίσω την στήλη μου από το τρελό ματς που ζήσαμε στην Σκωτία και την τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ. Τεράστια έτσι πως ήρθε αφού κατάφερε το εις βάρος του 2-0 να το κάνει 2-3! Προφανώς και δεν άξιζε ο Δικέφαλος την ήττα και προφανώς στο χρονικό σημείο όπου το ματς ήταν 2-0 οι μπουκ τον υποτίμησαν. 

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής με τον Γιάννη Πάγκο στο Metropolis 95.5 πήρα πολλά μηνύματα με κερδισμένα δελτία από φίλους του Δικεφάλου και μου έκανε τεράστια εντύπωση το ποσοστό που έδιναν στον ΠΑΟΚ όταν έχανε. Ενας φίλος (σε καλή μεριά) έπαιξε τον ΠΑΟΚ με απόδοση 50 στο 0-2 και κάποιος άλλος στο 27 όταν σκόραρε ο Ντεσπόντοφ. Επαιζε ο πρώτος της βαθμολογίας με τον τελευταίο. Εντεκα εναντίον έντεκα. Θεωρώ υπερβολικά αυτά τα ποσοστά και καλοδεχούμενα προφανώς γιατί πολύ απλά πληρώθηκε κόσμος!

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Η προηγούμενη στήλη είχε διπλό ταμείο και ένα εξ αυτών αφορούσε και το ελληνικό Πρωτάθλημα. Για αυτό θα επιμείνω και σήμερα και μια από τις προτάσεις μου αφορά την SuperLeague 1. Θεωρώ υπερβολικό το 2.07 στο γκολ-γκολ του Αστέρα με την Λαμία. Η ομάδα του Βόκολου είναι εξαιρετική, ο Αστέρας δέχεται γκολ. Νομίζω επίσης πως ο Αρης θα κερδίσει τον ΠΑΣ αφού το γκολ του Φαμπιάνο στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έχει δώσει τεράστια ψυχολογία στην ομάδα του Μάντζιου. Αυτό το 1,45 στον άσο μεγαλώνει ως απόδοση αν βάλουμε δίπλα και το over 1,5. Κλείνω την πρόταση μου αυτή με το ματς του Ατρομήτου απέναντι στον Παναιτωλικό. Άλλη ομάδα με τον Πετράκη αυτή του Κωστούλα θα στηρίξω το να σκοράρει.

Στα υπόλοιπα; Σκορ και θέαμα από την ομάδα του Αρτέτα απέναντι στην Σεφιλντ και ο άσος με το over 2,5 είναι μια επιλογή. Η Τσέλσι τιμωρήθηκε από την Αρσεναλ, δεν ξέρω αν θα τιμωρηθεί από την Μπρέντφορντ αλλά το ένα γκολ θα το φάει. Σας το έχω πει πως αγαπώ και συμπαθώ την Χάιντενχάιμ. Το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, ένα γαλατικό χωριό που αντιστέκεται. Θα το βρει το γκολ μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ πάμε στις over 6.5 κίτρινες κάρτες και δεν ασχολούμαι ούτε με σημείο ούτε με γκολ.

Τρίτη και τελευταία πρόταση. Αρχίζω από την Ολλανδία. Στο 1,33 ο άσος της PSV απέναντι στον Αγιαξ! Ποτέ ξανά στο παρελθόν τέτοια απόδοση. Αλλά απόλυτα δικαιολογημένη. Εδώ θα πάω και με τον άσο και το over 3,5. Συνεχίζω με Βέλγιο. Παίζει η Εουπεν με την Σαρλερουά και το over 9.5 κόρνερ είναι η επιλογή μου. Κλείνω την 3άδα με Πορτογαλία. Η Μπενφίκα παίζει με την Κάζα Πία. Ταμπούρι άμυνα η φιλοξενούμενη ομάδα, πάω με τα πολλά κόρνερ και συγκεκριμένα τα over 7,5 από την Μπενφίκα.

Πρόταση 1η

Αρης-ΠΑΣ 1 με over 1,5 goal

Aτρόμητος-Παναιτωλικός over 0,5 goal oΠαναιτωλικός

Αστέρας-Λαμία goal-goal

Πρόταση 2η

Τσέλσι-Μπρέντφορντgoal-goal

Aρσεναλ-Σέφιλντ 1 με over 2,5 goal

Γκλάντμπαχ-Χάιντενχάιμover 0.5 goal η Χάιντενχάιμ

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ over 6.5 κίτρινες

Πρόταση 3η

PSV-Aγιαξ1 μεοver 3,5 goal

Mπενφίκα-Κάζα Πίαover 7,5 κόρνερ η Μπενφίκα

Εουπεν-Σαρλερουάover 9,5 κόρνερ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.