Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Η βολική ισοπαλία μπορεί να έρθει με γκολ

Γιώργος Ζαΐρης06 Μαΐου 2023

Προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και χθες το απόγευμα που έγραφα τη στήλη το Χ στο ματς του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης πλήρωνε 2,22. Προφανώς και θα πέσει και άλλο γιατί πολύ απλά οι δυο ομάδες παίρνουν τον βαθμό και καθαρίζουν με την παραμονή. Αν αξίζει όμως κάτι είναι και το γκολ-γκολ και όχι το ακριβές σκορ 0-0.

Σήμερα το μεγάλο ματς γίνεται ανάμεσα στη Λαμία και τον Λεβαδειακό. Οποιος χάνει χάνεται και οι πολλές κάρτες νομίζω πως θα επιβεβαιωθούν. Εναν μεγάλο σεβασμό στον ΟΦΗ που δεν χαρίζεται. Σήμερα υποδέχεται τον Ιωνικό. Αν το δει κανείς με βάση την αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα. Προσωπικά θα στηρίξω το 2-3 γκολ ως σύνολο στο παιχνίδι. Αυτή η ελληνική τριάδα θα κλείσει με το ματς του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου θεωρητικά δεν κινδυνεύει. Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει τη σεζόν στα εντός έδρας ματς με νίκη. Θα χρειαστεί παραπάνω από δυο γκολ και θα πάρω το over με το γκολ-γκολ.

Πάμε και στα υπόλοιπα Πρωταθλήματα. Η Ρεάλ σήμερα θα κάνει το προφανές και θα πάρει το Κύπελλο απέναντι στην Οσασούνα που επιστρέφει σε τελικό μετά από 18 χρόνια. Ναι είναι θεσμός εκπλήξεων αλλά μιλάμε για Ρεάλ και βλέπω να παίρνει τον τίτλο σκοράροντας και στα δυο ημίχρονα.

Η Μπενφίκα θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο υποδεχόμενη την Μπράγκα. Το 1.57 στον άσο δεν με ικανοποιεί. Αντίθετα βλέπω το γκολ-γκολ σε υψηλότερη απόδοση και μου αρέσει ως απόδοση.

Αυτή η Μπάγερν είναι αναξιόπιστη. Αλλά και η Ντόρτμουντ της επιστρέφει συνεχώς τα δώρα. Σήμερα η Μπάγερν παίζει στην έδρα της Βέρντερ. Το 1,33 στο διπλό είναι αστείο. Γκολ-γκολ και ας τελειώσει 1-8.

Πρόταση 1η

ΠΑΣ -Αστέρας γκολ-γκολ

Λαμία-Λεβαδειακός over 5,5 κίτρινες

ΟΦΗ-Ιωνικός 2-3 γκολ σύνολο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός γκολ-γκολ και over

Απόδοση: 19,9

Πρόταση 2η

Ρεάλ-Οσασούνα να σκοράρει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα

Μπενφίκα-Μπράγκα γκολ-γκολ

Βέρντερ-Μπάγερν γκολ-γκολ

Απόδοση: 4,9

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.