Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Ελκυστικά και «αξιοπρεπή» ειδικά στοιχήματα στον τελικό

Γιώργος Ζαΐρης10 Ιουνίου 2023

Εξι ευρώ το δευτερόλεπτο πληρώνεται πλέον ο Μπενζεμά στην Σαουδική Αραβία. Αυτό είναι το συμβόλαιο του. Προφανώς και μπορεί να βάλει ένα μεροκάματο στον άσο της Μάντσεστερ Σίτυ. Γιατί στο 1.47 ο άσος μόνο για τέτοια βαριά πορτοφόλια, αυτή η απόδοση αφορά. Επομένως στον σημερινό τελικό τι παίζουμε; 

Προφανώς και θα πάμε στα ειδικά στοιχήματα αν θεωρήσουμε δεδομένο πως η παρέα του Χάαλαντ θα το σηκώσει απέναντι στην Ιντερ. Εχω την εντύπωση πως σήμερα με την Ιντερ δεν θα είναι μόνο οι δικοί της οπαδοί. Προφανώς και δεν θα είναι αυτοί της Μίλαν. Αλλά αν το δει κανείς διαχρονικά, πάντα σε τέτοια ζευγάρια τελικών πηγαίνεις με το αουτσάιντερ. Αλλά δεν βρίσκω κάτι που να με οδηγήσει στο να στηρίξω την Ιντερ. Απέναντι σε αυτή την Σίτυ που δεν θυμίζει τίποτε από την αφελή ομάδα των προηγούμενων ετών. 

Ενα λοιπόν ειδικό στοίχημα που μπορεί να μεγαλώσει λίγο την απόδοση είναι ο άσος από ημίχρονο. Στο 2.15 η απόδοση και προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με το 1.47 στον άσο. Θα έχουν πολύ τρέξιμο οι παίκτες της Ιντερ για αν ανακόψουν τις επιθέσεις των Αγγλων. Και βλέπω πως να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Γκαλιαρντίνι πληρώνει 3. Το στηρίζω. Το σημερινό ματς είναι το τελευταίο με τη φανέλα της Σίτι για τον αρχηγό της. Που στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας σημείωσε δυο γκολ. 

Σήμερα ο Γκιουντογάν προσφέρεται στο 1,5 για να έχει δυο προσπάθειες στην εστία. Το κρατώ για ένα παρολί. Οπως και στον τελικό του Conference, έτσι και εδώ θα επιλέξω και φάουλ. Το over 11,5 φάουλ της Σίτυ και το over 13.5 φάουλ της Ιντερ πληρώνει το ίδιο, δηλαδή από 2.05. Ξέρω πως όλος ο πλανήτης θα παίξει σήμερα γκολ Χάαλαντ. 

Το ίδιο δεν έκανε και στον τελικό Αγγλίας; Ναι αλλά δεν πληρώθηκε. Το 4.5 του Γκρίλις μου αρέσει ως απόδοση. Προφανώς και μιλάμε για έναν παίκτη που με ευκολία μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Μακάρι να μην ψάξει μόνο την ασίστ αλλά και το γκολ. Τον στηρίζω. Κλείνω με τις κάρτες. Εμπειρος διαιτητής, ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή ο Μαρτσίνιακ. 

Αν μας βοηθήσει το ματς στο δεύτερο μέρος και η Ιντερ είναι μέσα στο παιχνίδι νομίζω πως το στοίχημα να έχουμε over 1,5 κίτρινες για την Ιντερ στο δεύτερο μέρος είναι μια καλή απόδοση στο 1,75. 

Πάμε για τη σούμα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΙΝΤΕΡ

Μονά αποδεκτά

1. Να σκοράρει ο Γκρίλις: 4.5

2. Να δεχθεί κάρτς ο Γκαλιαρντίνι: 3

ΠΑΡΟΛΙ 1 

Over 1,5 κάρτες Ιντερ στο δεύτερο ημίχρονο: 1.75

Over 13,5 φάουλ η Ιντερ: 2.05

Οver 1,5 προσπάθειες ο Γιουντογάν: 1,5

ΠΑΡΟΛΙ 2

Μάντσεστερ Σίτυ-Ιντερ 1/1 ημίχρονο τελικό: 2,15

Να φτάσει πρώτη στα τρία κόρνερ η Σίτυ: 1.34

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.