Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: «Αίμα και άμμος» στην Ισπανία!

Γιώργος Ζαΐρης04 Ιουνίου 2023

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν αποκλείεται να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Πόρτο αφού αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Σε κάθε περίπτωση είτε είναι το τελευταίο του ματς είτε όχι, σήμερα θέλει να σηκώσει ένα ακόμη τρόπαιο με τους «Δράκους». Τελικός Κυπέλλου και αντίπαλος του η πολύ καλή Μπράγκα που μέχρι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος διεκδικούσε και τον τίτλο. Σήμερα βλέπω πολλές κίτρινες κάρτες στο ματς αυτό όπως και γκολ εκατέρωθεν.

Αποχαιρετά σήμερα το «Μαραντόνα» τον Σπαλέτι. Η Νάπολι υποδέχεται την υποβιβασμένη Σαμπντόρια και νομίζω πως το «αντίο» του πρωταθλητή προπονητή θα συνδυαστεί με πολλά γκολ.

Παίζει η Θέλτα με την Μπαρτσελόνα και με νίκη δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες και θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Την ίδια ώρα η Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Χετάφε που αν χάσει το ματς και παράλλλα κερδίσει η Θέλτα μπορεί και να πέσει κατηγορία. Τι κρατώ από εδώ; Κίτρινες κάρτες και πολύ ξύλο!

Η Βιγιαρεάλ βγαίνει στο Europa, η Ατλέτικο στο CHL και νομίζω πως το ματς αυτό θα είναι χωρίς σκοπιμότητες και το γκολ-γκολ το στηρίζω.

Πολλά γκολ βλέπω και στο Ρεάλ Σοδιεδάδ-Σεβίλλη. Δεν ξέρω αν θα κάνουν πασίγιο στους ισόβιους τροπαιούχους του Europa οι γηπεδούχοι αλλά από τη στιγμή που και αυτοί πανηγυρίζουν την έξοδο στο CHL, έχω την αίσθηση πως και εδώ θα δούμε αρκετά γκολ.

Θα πάρει μαζί της στη δεύτερη κατηγορία την Εσπανιόλ η Αλμερία; Αυτό μπορεί να συμβεί αν η Βαγιδολίδ κερδίσει την Χετάφε. Ισως να είναι και το ματς που θα ήθελα να δω στην τηλεόραση για έναν απλό λόγο: πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί της Εσπανιόλ. Οσοι πάνε στο γήπεδο. Διπλό κινήτρου για την Αλμερία είναι ένα καλό στοίχημα.

Στην Ισπανία σήμερα κρίνεται και ένα εισιτήριο για το Conference. Κερδίζει η Οσασούνα και παίρνει το εισιτήριο. Μπορεί να μην χρειαστεί καν να κερδίσει. Αν χάνει η Μπιλμπάο από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου η Οσασούνα είναι αδιάφορη και δεν θα χρειάζεται βαθμό. Δηλαδή μια μπομπίτσα με το διπλό της Χιρόνα ίσως προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πρόταση 1η

Θέλτα-Μπαρτσελόνα 1

Εσπανιόλ-Αλμερία 2

Σοσιεδάδ-Σεβίλλη γκολ-γκολ και over 2,5

Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο γκολ-γκολ και over

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4

Πρόταση 2η

Νάπολι-Σαμπντόρια over 1,5 γκολ στο ημίχρονο

Βαγιαδολίδ-Χετάφε οver 5,5 κίτρινες κάρτες

Πόρτο-Μπράγκα over 5,5 κίτρινες κάρτες

Πρόταση 3η

Εσπανιόλ-Αλμερία κόκκινη κάρτα

Βαγιαδολίδ –Χετάφε κόκκινη κάρτα

Πόρτο-Μπράγκα κόκκινη κάρτα

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.