Bet Builder: Κοντράρουμε τις... απογοητευμένες

Γιώργος Ζαΐρης11 Μαρτίου 2023

Πλούσιο το κουπόνι του σαββατοκύριακου και το μεγάλο στοίχημα δεν είναι κάποιο ματς. Είναι να αφήσουμε στην... τσέπη όλα όσα βγάλαμε αυτό το τριήμερο με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και με το ματς του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Αυτό το over 2.15 είχα σημειώσει πως είναι υπερβολικό και το ευτύχημα είναι πως οι μπουκ... επέμειναν όταν έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ετσι βγήκε εύκολα και το διπλό από το ημίχρονο και το over ενώ μακάρι να ακολουθήσατε και την πρόταση για any time Νάρεϊ. 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Metropolis είχα σημειώσει και πως ο Αουγκούστο μπορεί να σκοράρει αφού απόντος του Ολιβέιρα και του Σβαμπ από την αρχική ενδεκάδα θα εκτελούσε αυτός πέναλτι. Τελικώς μας πλήρωσε με ένα πολύ ωραίο τελείωμα. Δεν προσπερνώ και τη προχθεσινή μέρα καθώς Μάντσεστερ Γ. και Σεβίλλη έδειξαν χαρακτήρα. Είχαμε και αστοχίες και κυρίως αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο ήταν αυτό που προτείναμε στο ματς της Μπενφίκα με την Κλαμπ Μπριζ. Το over 4.5 κόρνερ της Μπριζ βγήκε αέρας αλλά είχε μόλις δυο τελικές στην εστία και δεν έβγαλε μια ακόμη.

Οπως θα καταλάβατε από τον τίτλο της σημερινής στήλης, θα ασχοληθώ με ομάδες που μεσοβδόμαδα έδωσαν παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν τα κατάφεραν. Αναφέρομαι κυρίως στην Τότεναμ που και κουρασμένη είναι από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Μίλαν και απογοητευμένη. Υποδέχεται την Νότιγχαμ και το γκολ-γκολ θεωρώ πως είναι εξαιρετικό. Δίπλα σε αυτό το ματς θα βάλω ένα ακόμη αγγλικό και είναι αυτό της Εβερτον απέναντι στην Μπρέντφορντ. Ο άσος κινήτρου έχει λογική απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά αυτό το 2,7 μου αρέσει. Προφανώς και δεν αξίζει να ασχοληθώ με το over της Μπάγερν απέναντι στην Αουγκσμπουργκ αλλά επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα θα παίξει ταμπούρι, τα κόρνερ των Βαυαρών στο πρώτο μέρος θα τα τιμήσω.

Στη δεύτερη πρόταση θα κοντράρω την Λάτσιο. Εχασε από την Αλκμααρ δίνει ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Μπολόνια και από τη στιγμή που το 1Χ διπλή ευκαιρία πληρώνει καλά θα το αγοράσω. Δίπλα; Δεν νομίζω πως η Νάπολι θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα αλλα θα χρειαστεί περισσότερα από ένα γκολ για να κερδίσει την Αταλάντα. Κλείνω την δεύτερη αυτή πρόταση με Ολλανδία. Η Αλκμααρ μετά το θρίαμβο στη Ρώμη υποδέχεται την Χέρενφεν. Εδώ το γκολ-γκολ είναι εξαιρετικό ως απόδοση.

Πρόταση πρώτη

Τότεναμ-Νότιγχαμ g/g με απόδοση 2

Εβερτον-Μπρέντφορντ 1 με απόδοση 2,7

Μπάγερν κόρνερ πρώτου ημιχρόνου over 3.5 με απόδοση 2,25

Απόδοση 12,15

Πρόταση δεύτερη

Αλκμααρ-Χέρενφεν g/g με απόδοση 1,91

Μπολόνια-Λάτσιο 1Χ διπλή ευκαιρία με απόδοση 1,57

Νάπολι-Αταλάντα 1 με over 2,45

Απόδοση: 7,3

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.