Στήλες Βet builder με… Metro

Bet builder: Κερδίζει και... ησυχάζει ο ΠΑΣ

Γιώργος Ζαΐρης01 Απριλίου 2023

Επιστροφή στα Πρωταθλήματα μετά τη διακοπή των δυο εβδομάδων και σήμερα το πρόγραμμα μεταξύ των άλλων έχει και τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ. Η πρώτη αγωνιστική επιβεβαίωσε πως υπάρχουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες και οι αδιάφορες. 

Σήμερα λοιπόν δεν μπορώ να προσπεράσω το 2,55 στον άσο του ΠΑΣ απέναντι στον ΟΦΗ. Προφανώς και στην παρούσα φάση η ομάδα των Ιωαννίνων μπορεί να μην κινδυνεύει όμως δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη. 

Έχει δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη. Υποδέχεται τον ΟΦΗ που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αν και πρέπει να σημειώσουμε πως δεν χαρίστηκε στον Λεβαδειακό την πρώτη αγωνιστική. Σε κάθε περίπτωση επιλέγω τον άσο και με βάση την ποιότητα κα με βάση το κίνητρο. Τι θα βάλω δίπλα; Τον άσο του Ιωνικού απέναντι στον Αστέρα. Ο Μάντζιος έχει πει πως θέλει να αξιολογήσει το ρόστερ του, ο Ιωνικός παίζει για τη σωτηρία του, άσος κινήτρου. 

Μπορεί το πρόγραμμα αυτό να βγει κολώνα; Δηλαδή να κερδίσει και ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο; Μπορεί. Με τη λογική του κινήτρου. 2,3 λοιπόν. Απλά δεν θέλω να ακουμπήσω το ματς της Λαμίας μέσα στο Αγρίνιο. Μπορεί να κερδίσει αλλά αν σπάσει ένα από αυτά τα σημεία, περισσότερες πιθανότητες έχει αυτό.

Στη δεύτερη πρόταση θα πάω με τα... βουνά. Η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν με τον Τούχελ στον πάγκο της πλέον. Απέναντι στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη στη βαθμολογία. Το 1,47 του άσου της Μπάγερν είναι πολύ μικρό ποσοστό; Μικρό ναι αλλά το αγοράζω. 

Μπορεί η Λίβερπουλ να κάνει... κηδεία στην Σίτυ μέσα στο Μάντσεστερ; Σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος όχι. Για αυτό και ο άσος στο 1,62 είναι επιλογή μου. Νωρίς το μεσημέρι αυτό το ματς και λίγες ώρες αργότερα η Αρσεναλ θα υποδέχεται την Λιντς. Προφανώς και αν στραβοπατήσει νωρίτερα η Σίτυ, αυτό το 1,31 στον άσο της ομάδας του Αρτέτα θα πέσει. Για αυτό και το ποντάρω από νωρίς. 

Το έχει πάρει το Πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα. Εχει πέσει η Ελτσε. Ελεύθερο ματς και χωρίς σκοπιμότητες. Το γκολ-γκολ στο 2,07; Το over 3.5 κόρνερ για την Ελτσε πληρώνει 1,9. Επιλέξτε όποιο θέλετε. Εγώ θα πάω με το δεύτερο. Θα κλείσω με την Αταλάντα. Παίζει στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε. Δεν προλαβαίνει να σωθεί. Παλεύει η Αταλάντα για να βγει στο CHL. Στο 1,65 το διπλό. Να μην σας πω από ημίχρονο ότι παίζεται το διπλό.

Πρόταση 1η

ΠΑΣ-ΟΦΗ 1

Ιωνικός-Αστέρας 1

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1

Απόδοση: 13

Πρόταση 2η

Μπάγερν-Ντόρτμουντ 1

Ελτσε over 3.5 κόρνερ

Κρεμονέζε-Αταλάντα 2

Μάντσεστερ Σίτυ-Λίβερπουλ 1

Αρσεναλ-Λιντς 1

Απόδοση: 9,8

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.