Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Η ευκαιρία του Παναιτωλικού!

Metrosport Team16 Μαρτίου 2024

Καλησπέρα. Μια παταγώδης αποτυχία η προηγούμενη στήλη. Στηρίξαμε τον άσο του ΠΑΟΚ και τον άσο του Ολυμπιακού και δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και την ισοπαλία. Και πέντε μέρες αργότερα έγραψαν ιστορία στο Conference! Aυτό είναι το ποδόσφαιρο και το αγαπάμε! Στο στοίχημα; Θα σας μεταφέρω μια εμπειρία από έναν φίλο που ελάχιστες φορές κάνει cash out. 

Κλείνει ένα καλό δελτίο με τον άσο της Λεβερκούζεν. Στο 89’ του δίνει κάτι λιγότερο από το ποντάρισμα και αποφασίζει να τα πάρει. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Αλόνσο γυρίζει το ματς με την Καραμπάκ. Το απόλυτο ξενέρωμα. Για αυτό και πολλές φορές όταν ποντάρω, δεν έχω ανοικτό υπολογιστή ή την εφαρμογή της εταιρείας που παίζω γιατί την έχω πατήσει. Προφανώς όμως και κάποιες άλλες φορές έχω σωθεί!

Πάμε στα δικά μας. Σήμερα έχουμε την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον σχετικά άνετο Πανσερραϊκό. Θα πάω με τον άσο γιατί είναι τεράστιο το κίνητρο. Μάλιστα αν δεν κερδίσει ο ΠΑΣ και ο ΝΠΣ, ο Παναιτωλικός κάνει βήμα σωτηρίας. Παίζει η Κηφισιά με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μπράτσου πήρε τους τρεις βαθμούς οριστικά στο ματς με τον ΝΠΣ. Νομίζω πως υπάρχει βολική ισοπαλία. Θα πάω και με το Χ2 του ΠΑΣ στην έδρα του άδειου από κίνητρα Ατρομήτου.

Στα υπόλοιπα Πρωταθλήματα; Η Πόρτο τα έδωσε όλα απέναντι στην Αρσεναλ. Κουρασμένη αλλά όχι απογοητευμένη αφού έκανε την προσπάθεια. Υποδέχεται την Βιζέλα και θα πάω με το Χ στο ημίχρονο του αγώνα. Θα στηρίξω το διπλό της Στουτγάρδης στην έδρα της Χόφενχάιμ αφού το όνειρο για το CHL παραμένει ζωντανό. Ναι η Μπάγερν ξύπνησε αλλά πιστεύω πως είναι αργά. Εφαγε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο η Ντάρμσταντ από την Αουγκσμπουργκ πριν από μερικές μέρες. Το over 2,5 γκολ στο ημίχρονο χρυσοπληρώνει!

Ο Αγιαξ διασύρθηκε στο Λονδίνο. Τώρα επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα και πάει στην έδρα της Σπάρτα στο Ρότερνταμ. Θα πάω με τον άσο. Μένω Ολλανδία με την PSV αποκλεισμένη να υποδέχεται την Τβέντε. Εδώ στηρίζω το γκολ-γκολ.

Πρόταση 1η

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 1

Κηφισιά-ΟΦΗ Χ

Ατρόμητος-ΠΑΣ Χ2 ΔΕ

Χόφενχάιμ-Στουτγάρδη 2

Σύστημα 3,4

Πρόταση 2η

Σπάρτα Ρότερνταμ-Αγιαξ 1

Πόρτο-Βιζέλα Χ (ημίχρονο)

Ντάρμσταντ-Μπάγερν over 2,5 goal (ημίχρονο)

PSV-Tβέντε γκολ-γκολ

Σύστημα 3,4

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.