Στήλες Βet builder με… Metro

Bet builder με Metro: Φιλικό, αλλά η Γερμανία το χρειάζεται

Γιώργος Ζαΐρης28 Μαρτίου 2023

Πέφτει η αυλαία σε αυτό το πρώτο κομμάτι των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα μας απασχολήσει ξανά η συγκεκριμένη διοργάνωση τον Ιούνιο. Το διήμερο που προηγήθηκε αν εξαιρέσουμε το κάζο της Δανίας μέσα στο Καζακστάν δεν το λες και αυτό των εκπλήξεων αφού εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν.

Τριπλασιάσαμε το ποντάρισμα μας με τις πολλές κάρτες στο Αρμενία-Τουρκία –κοντά στις δέκα έφτασε ο παλίκαρος ο διαιτητής- και στο άνετο over της U21 της Ολλανδίας με την Νορβηγία.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει και φιλικά ματς Εθνικών Ομάδων και όπως καταλάβατε από τον τίτλο της στήλης, θα ασχοληθώ με τη Γερμανία που υποδέχεται το Βέλγιο. Προχθές κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση το Περού. Η Γερμανία είναι μια από τις ομάδες που έχουν πληγωμένο εγωισμό μετά το κάζο στο Κατάρ και επομένως σε αυτή τη φάση αυτό που την ενδιαφέρει είναι να χτίσει ψυχολογία κάνοντας μια νέα αρχή. Υποδέχεται το Βέλγιο και έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι διεθνείς θα έχουν το μυαλό τους στο πώς θα επιστρέψουν στις ομάδες τους μπαίνοντας στην τελική ευθεία των Πρωταθλημάτων. Αν ήταν επίσημο το ματς προφανώς και ο άσος θα πλήρωνε παραπάνω από το 1,8 που αυτή τη στιγμή το επιλέγω.

Δίπλα στον άσο των Γερμανών αποφάσισα να κοντράρω την Νορβηγία. Παίζει στην έδρα της Γεωργίας. Δεν είναι κακή ομάδα και όταν το 1Χ διπλή ευκαιρία μου το προσφέρει ο μπουκ στο 1,75 θα το αγοράσω αν και η αλήθεια είναι πως ακόμη και ο άσος είναι σημείο που στο 3,6 δεν το προσπερνάς.

Στη δεύτερη πρόταση θα σταθώ στον άσο της Ρουμανίας. Υποδέχεται την Λευκορωσία και το βρίσκω στο 1,42. Προφανώς και δεν ανακάλυψε την Αμερική αυτός που μας το προσφέρει αλλά προφανώς και αν ήταν τέταρτη αγωνιστική και όχι τώρα στις πρώτες στροφές δεν θα το έβρισκα παραπάνω από 1,2. Η Σκωτία υποδέχεται την Ισπανία που μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. 

Θεωρώ πως το διπλό των Ισπανών στο 1,65 δεν είναι η απόδοση που αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα αλλά από την άλλη υπάρχει μια Ισπανία που θέλει να «επιστρέψει» και να κάνει το δυο στα δυο. Θα κλείσω την 3αδα με το ματς της Τουρκίας με την Κροατία. Το over 3.5 κάρτες στο ματς και στο 1,7 είναι υπερβολικά προκλητικό. Δείτε πόσες κίτρινες δέχθηκαν αμφότερες οι δυο ομάδες στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων.

Πρόταση 1η

Γερμανία-Βέλγιο 1

Γεωργία-Νορβηγία 1Χ ΔΕ

Απόδοση: 3,1

Πρόταση 2η

Ρουμανία-Λευκορωσία 1

Σκωτία-Ισπανία 2

Τουρκία-Κροατία over 3.5 κάρτες

Απόδοση: 4

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.