Stoiximan Basket League: Ντέρμπι στο Ιβανώφειο, δοκιμασία για τον Άρη

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Με δυο αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα (05/03) η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, που συνεχίζεται μετά από διακοπή τριών εβδομάδων.

Στις 17:00, ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Κολοσσού και θα διεκδικήσει τη νίκη ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει αρκετά προβλήματα αφού εκτός του Τζέιμς Κέλι που παραμένει στις ΗΠΑ και του μακροχρόνια απόντα Σταύρου Σχίζα, δεν υπολογίζει στον Ζίριους Ουίλιαμς αλλά και στον Γιάννη Σιδηροηλία. Αντιμετωπίζει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος, με τον Κολοσσό μάλιστα να έχει ηττηθεί στην έδρα του μόνο από τον Ολυμπιακό.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 20:00, ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο “Ιβανόφειο”, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ντέρμπι στο οποίο αμφότεροι χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Ηρακλής κυρίως ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, δεδομένου ότι ο Ιωνικός θα παίξει τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό. Με τους «κυανολευκους» θα κάνουν ντεμπούτο δύο νέοι Αμερικανοί, οι Τόνι Ρότεν και Τζαμάρ Έιμπραμς γεγονός που εκ των πραγμάτων δημιουργεί ερωτηματικά για τον βαθμό ετοιμότητας του. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ που θέλει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Μαρτίου

17:00 Κολοσσός – Άρης

20:00 Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Κυριακή 6 Μαρτίου

17:00 Λαύριο – Λάρισα

20:00 ΑΕΚ – Απόλλων Πάτρας

Δευτέρα 7 Μαρτίου

20:00 Ιωνικός – Παναθηναϊκός

Πέμπτη 14 Απριλίου

17:00 Προμηθέας – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.