Basket League: Τα φώτα... στραμμένα σε Λάρισα και Πυλαία

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2022

Σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει η ημέρα για την 12η «στροφή» του πρωταθλήματος, με τον Άρη να έχει μια δύσκολη έξοδο στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου.

Λάρισα-Άρης (17:00)

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι κιτρινόμαυροι μετά από 35 μέρες αποχής, λόγω της έξαρσης της πανδημίας η οποία επηρέασε το στρατόπεδο του Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές του, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία, με την αποστολή των κιτρινόμαυρων να αποτελείται από τους: Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκο Καμάρα, Γιάννη Σιδηροηλία, Στέλιο Πουλιανίτη, Κυριάκο Πετανίδη, Έρικ Λόκετ, Όμηρο Νετζήπογλου, Ζίριους Ουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Τζέιμς Κέλι, Θωμά Κώττα.

Απέναντί του θα βρει τη Λάρισα, η οποία βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και παίζει με την... πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο η τελευταία εικόνα της ήταν θετική αφού νίκησε τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ενισχυμένη από τους Μούντι και Μάριτς.

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου (17:00)

Να προσγειωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις του καλείται ο ΠΑΟΚ, μετά από την ήττα μεσοβδόμαδα από το Στρασβούργο, η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από το Basketball Champions League.

Οι ασπρόμαυροι είχαν ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούν για το ματς με τους Ροδίτες, αλλά ο κόουτς Λυκογιάννης τόνισε: «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει προκειμένου να πάρουμε τη νίκη». Απών από ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν που θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ ο Κολοσσός είναι 4ος με 17.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Λάρισα-Άρης (17:00)
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου (17:00)
Ολυμπιακός-Ιωνικός (20:00)

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

Ηρακλής-Προμηθέας Πατρών (17:00)
Περιστέρι-ΑΕΚ (20:00)

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός (20:00)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.