Basket League: Σήμερα το Game 2 μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Μετά το κενό που δημιούργησε η παρουσία του Ολυμπιακού στο final four της Ευρωλίγκας, συνεχίζεται η δράση στα πλέι οφ με το Game 2 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο παλατάκι για τα ημιτελικά της Basket League (19:05, ΕΡΤ3).

Από τη μία έχουμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να συνεχίσει την αρκετά καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ΣΕΦ, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορεί από τη σειρά αγώνων με τον φιναλίστ της Euroleague. Στα μείον του "Δικεφάλου" ότι έχουν περάσει 12 μέρες από το πρώτο ματς της σειράς, το οποίο δημιουργεί θέμα ρυθμού στην ομάδα του Φώτη Τακιανού σε σχέση με τον σημερινό του αντίπαλο, ο οποίο αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός ερχόμενος από την ήττα στο τελικό της Euroleague στο τελευταίο σουτ από την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με μία ακόμη νίκη θα διατηρήσει το αήττητο του ενώ θα φτάσει ένα βήμα από τους τελικούς της Basket League όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Περιστέρι όπου το "Τριφύλλι" προηγείται με 2-1, με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.