Basket League: Αυλαία στην 3η αγωνιστική με Άρης-Ολυμπιακός

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2022

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Basket League, πέφτει με μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έρχονται στην Θεσσαλονίκη έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την συνέχεια του εξαιρετικού σερί του, δηλαδή το απόλυτο 3/3. 


Μετά τα δύο «διπλά» σε Μαδρίτη και Βιτόρια στο πλαίσιο της EuroLeague, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη και δοκιμάζεται απέναντι στον Άρη (19:15 ΕΡΤ3)  στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία.

Όσον αγορά τους παίκτες με τους οποίους θα ταξιδέψουν και θα αγωνιστούν, οι Πειραιώτες στο πλαίσιο του rotation και της ξεκούρασης δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φαλ, που παραμένει στην Αθήνα, αφού έχουν το δικαίωμα πλέον με τον καινούργιο κανονισμό να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε από τους έξι ξένους που διαθέτουν. Ωστόσο θα υπάρχει και μία μεγάλη επιστροφή, αυτήν του Κώστα Παπανικολάου, που είχε λείψει για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και είναι έτοιμος πλέον για την επιστροφή στη δράση.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Καστρίτης αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Ο Βασίλης Καββαδάς υπέστη υποτροπή σε ένα διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με τους δύο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα την Κυριακή (23/10), μία μέρα πριν την αναμέτρηση και η παρουσία τους είναι σχεδόν αδύνατη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.