Basket League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο καυτό «Παλατάκι»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς Super League,και πολλοί οπαδοί που δεν είναι τόσο φαν του Μουντιάλ - γιατί υπάρχουν και αυτοί- λένε να το... ρίξουν στο μπάσκετ, βρίσκοντας την ευκαιρία να υποστηρίξουν και εκεί την ομάδα τους. Στα ματς της αγωνιστικής, λοιπόν, ΠΑΟΚ και Καρδίτσα θα γεμίσουν σίγουρα τα γήπεδά τους.

Η αυλαία της Κυριακής θα ανοίξει με ένα πολλά υποσχόμενο ματς στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πάτρας (15:45, ΕΡΤ 3). Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πρόκειται να διασταυρώσει τα ξίφη της με αυτή του Μάκη Γιατρά, σε μια αναμέτρηση που έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο 3-2, ενώ οι Πατρινοί στο... 2-1, καθώς δύο αγώνες τους έχουν αναβληθεί.

Αφενός, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες, αφού πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Κολοσσό. Από την άλλη, ο Προμηθέας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «εκτός φόρμας» , αφού επιστρέφει στην ελληνική δράση έπειτα από σχεδόν ένα μήνα αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν εκείνο στη Ρόδο στις 22 Οκτωβρίου. Kαι οι δύο ομάδες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, γεγονός που μπορεί σίγουρα να επηρεάσει την απόδοσή τους.

Η αγωνιστική συνεχίζεται με το Απόλλων Πάτρας-Λάυριο (17:00, ΕΡΤ Sports), ενώ η αυλαία της ημέρας πέφτει με ένα εξίσουν πολύ δυνατό ματς, την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα (19:00, ΕΡΤ 3). Οι «πράσινοι» αναζητούν την αντίδραση και την εκτόνωση στη Θεσσαλία μετά από τη συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.