Basket League: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Σημαντικές «μάχες» περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από το 117-71 απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν υπολογίζει τον Ταρίκ Μπλακ, λόγω τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη, στον Δικέφαλο περιμένουν ως και την τελευταία στιγμή την κατάσταση του Τζέιλεν Ράιλι, σε έναν αγώνα που το Παλατάκι αναμένεται να γεμίσει.

Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά τη νίκη-θρίλερ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έρχεται με... φόρα από τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, σε ένα παιχνίδι που δεν θα αγωνιστούν οι Νέιτ Ουόλτερς, Μάριους Γκριγκόνις και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έρχεται με φόρα από τη νίκη κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια, ωστόσο είναι λαβωμένη, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Τιμ Φρέιζερ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Δημήτρης Μαυροειδής, Αϊζάια Μάιλς, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν βρίσκεται στο 100%. Σημαντικό παιχνίδι και στον Πλάτωνα, με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον Άρη.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 15:45

Ιωνικός - Άρης 17:00

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 19:15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.