Basket League: Ντέρμπι σε δύο μέτωπα, αύριο ΠΑΟΚ και Άρης

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Με το Πρωτάθλημα ξεκάθαρα μοιρασμένο σε τρεις ταχύτητες –Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός γνωρίζουν ότι θα είναι στο 1 και 2, έξι ομάδες είναι με απόσταση μιας νίκης από το 3 ως το 8 και άλλες τέσσερις θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό- συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στην Basket League με τη 14η αγωνιστική. Σήμερα θα γίνουν δύο ντέρμπι ενώ ΠΑΟΚ και Άρης αγωνίζονται αύριο.

Στα Άνω Λιόσια και στο Δημήτρης Τόφαλος θα γίνουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τη δεύτερη ταχύτητα του Πρωταθλήματος, αφού η ΑΕΚ θα υποδεχτεί το Περιστέρι και ο Προμηθέας τον Κολοσσό. Οι αποστάσεις μεταξύ των έξι ομάδων αυτών που βρίσκονται από την 3η μέχρι την 8η θέση, τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά, είναι μικρές και κάθε μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Σαφώς μικρότερο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό, παρότι οι «πράσινοι» έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Προέρχονται όμως από την ευρεία νίκη και μάλιστα μέσα από ανατροπή, επί της Μακάμπι για την Ευρωλίγκα.

Αύριο θα αγωνιστούν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης. Ο Δικέφαλος μετά από δύο σερί ήττες θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί του Λαυρίου στο «παλατάκι» στην αρχή μιας τριάδας αγώνων στους οποίους χρειάζεται τη νίκη ενώ ο Άρης με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και νέο πρόσωπο τον Βασίλη Χρηστίδη, θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (28/1)

ΑΕΚ – Περιστέρι 16:00 (ΕΡΤ3)

Προμηθέας – Κολοσσός 17:00 (ΕΡΤ Sports)

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 19:15 (ΕΡΤ3)

Αύριο (29/1)

ΠΑΟΚ – Λαύριο 15:45 (ΕΡΤ3)

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 17:00 (ΕΡΤ Sports)

Ολυμπιακός – Άρης 19:15 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.