Stoiximan Basket League: Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για νίκη επί της ΑΕΚ

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

H AΕΚ των χίλιων προβλημάτων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21/4, 17:15, ΕΡΤ3), στα Άνω Λιόσια, για την 4η αγωνιστική της Β Φάσης της Stoiximan Basket League με φόντο τα playoffs και την 7η θέση. 

Τα οικονομικά προβλήματα στην ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό, καθώς οι παίκτες της Ένωσης προχώρησαν τις προηγούμενες μέρες σε νέα αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις λόγω οικονομικών οφειλών. Βέβαια, η διοίκηση της προχώρησε σε πληρωμές και απέτρεψε τα χειρότερα. Εκτός των άλλων η ΑΕΚ δεν θα έχει ούτε τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. 

Το ντέρμπι των "δικεφάλων" είναι σημαντικό όσον αφορά την είσοδό τους στα playoffs, καθώς η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση των playoffs με ρεκόρ 11-14, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 10-15, με τους "ασπρόμαυρους" να ψάχνουν τη νίκη κόντρα στην Ένωση, ενώ σε περίπτωση που η ΑΕΚ ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από την Καρδίτσα και ο ΠΑΟΚ νικήσει το Μαρούσι, τότε ο "δικέφαλος του Βορρά" θα μπει στα playoffs ως 7ος.

Βαθμολογικά λοιπόν το παιχνίδι είναι κρισιμότερο για τον ΠΑΟΚ που πάει σε αυτό με την αύρα του Κέβιν Πόρτερ που «άγγιξε» το triple-double την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Καρδίτσα, ωστόσο έχει… ξεχάσει πότε νίκησε ξανά εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα. Δύο διπλά έχει συνολικά, ένα στο Μαρούσι και ένα στην Πάτρα επί του Απόλλωνα αλλά μετράει εννιά σερί εκτός έδρας ήττες

Το σημερινό (21/4) πρόγραμμα των playout της Stoiximan Basket League:

AEK - ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ-3)

Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας (20:15, ΕΡΤ-3)

Αύριο (22/4)

Λαύριο - Μαρούσι (20:15, ΕΡΤ-3)

Η βαθμολογία των playout:

  1. AEK 11-14
  2. ΠΑΟΚ 10-15
  3. Μαρούσι 9-16
  4. Λαύριο 9-16
  5. Καρδίτσα 8-17
  6. Απόλλων Π. 4-21

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.