Basket League: Με απουσίες ο Άρης για το διπλό κόντρα στον Προμηθέα

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Σημαντικές μάχες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Basket League, με τις αναμετρήσεις του Άρη στη Πάτρα και της Καρδίτσας στον Ιωνικό να ξεχωρίζουν. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα ρίξει την αυλαία του σημερινού προγράμματος υποδεχόμενος το Περιστέρι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Από άποψη δυναμικής το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ωστόσο ζωτικής σημασίας είναι περισσότερο τα παιχνίδια της Πάτρας και της Καρδίτσας.

Ο Άρης ταξιδεύει στη Πάτρα και στο «Δ.Τόφαλος», με την οικοδέσποινα να θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο φυσικά επιδιώκει και ο Άρης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2022. Δυστυχώς για τους κιτρινόμαυρους όμως, το απουσιολόγιο του Γιάννη Καστρίτη δεν είναι λευκό. Αφενός,ο Γιώργος Φίλλιος παραμένει εμπύρετος λόγω της ίωσης που τον προσέβαλε, ενώ Σταύρος Σχίζας επίσης έμεινε εκτός, αφού υπέστη διάσειση, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι σε προπόνηση των προηγούμενων ημερών. Απών είναι και ο Χρήστος Σιδέρης, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι.

Μάχη παραμονής θα προηγηθεί χρονικά στον Πλάτωνα, καθώς ο Ιωνικός υποδέχεται την Καρδίτσα, με το παιχνίδι να αυτό να είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. 

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 07/01

Ιωνικός - Καρδίτσα 16:00
Προμηθέας - Άρης 17:00
Παναθηναϊκός - Περιστέρι 19:15

Κυριακή 08/01

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών 15:45
Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο 17:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 19:15

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.